Njemačka će trebati ove radnike i iz BiH - novčane nagrade i za one koji ih dovedu?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

X

Otjerace Sebija sve u EU, dok ga rom Zahiragic cucla hrdjavom! Spasavaj se ko moze!!!

Radnik

Pa vidite da u ovoj zemlji vladaju teroristi,fasisti i sovinisti. Napravili podanicki sistem da im radnici cijeli zivot rade za pisljivu sadaku od 450km.hvala bogu s,v pa narod dobio izlaz.

nasvasta

Dok je na vlasti SDA ASDA SBB ostaće samo propalice i oni koji su nabavili diplome iz štamparija time će ostati najgluplji da se kote jer oni dobivaju ugovore na ne određeno u javnim firmama pa mogu dići kredit kupiti stan ženiti se ,i tako će SDA uništiti pametne ćestite bošnjake,dok školovana omladina u tajkuna iz SDA nemogu dobiti ugovor duži od tri mjeseca SDA je rame uz rame sa neprijateljima BiH i bošnjaka.

Bosanac 100%

Interesantno da njemacka nije zainteresovana za nase politicare oni su sposobni da od njemacke naprave najsiromasniju zemlju na svijetu a usput bi svu svoju fameliju i partijske strucnjake tamo zaposlili. I mi bi imali koristi

Donator

To vas hercegovac mami da vam svodnik bude

XYZ

Primali ste u BiH radnike preko štele familiju ljubavnice clanove stranaka zaposljavali ste po 4 iz jedne familije u drzavna preduzeca pojedini su uzimali i po 20.000 KM da te zaposle.Buđetski uhljupi zive godinama odlicno na racun obicnih građana.Borci u sva tri naroda ste gurnili u kanale djecu poginulih boraca ste pljuvali.Nema ljudi su otisli i svi ce otici.Za 10 godina necete imati da isplatite plate buđetlijama , a ni penzije buđetlije ce umirati od gladi ,a nece moci raditi jer neznaju nista osim lizati guzice strankama.Svi smo otisli i ovo malo ce otici i na KRAJU obicni narod ipak ce POBJEDITI.Crknite uhljupi i sve stranke fack off.

Dudek Krivousti Njofra

Da sam ja znao da se kod vas vako lahko doktorira i diplomira ja bi kod vas završio srednju i osnovnu, kaže budući akademik po kupovini papira sa kojima se može biti ministar...postavlja se pitanje..ko i koja ekipa je prodala prvu diplomu...to su kriminalci..

/ Najnovije