Njemačka ambasadorica u Predsjedništvu: Tema - novi visoki predstavnik za BiH

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kukac

E kad se sjetim kako smo slusali bajke o prijateljskoj Njemackoj koja "voli muslimane".. Cim se pocnu rijesavati stvari malo u nasu korist eto ti krstaske babe da to zaje....be.

miki

Vaša korist je svest o sebi i bratstvo sa sunarodnicima, a to se iz švapske guzice ne vidi naravno.

Beograđanin

Ha ha ha

miki

Jbg drugari izgleda migracija ;)

JA1

Jbg drugari izgleda migracija ;) ka miki Psihicu,mozda se prerano radujes. Hajd ti uzmi tabletu, preskocio si izgleda

miki

Lancima se raduje roblje, nisam ja vaš ;)

miki

Sve vam verujem, eno vam Braca gumena glava dobio šestoaprilsku nagradu :)))))))

Zasto?

Zasto se dozvoljava bijednoj i nakaradnoj rusiji da se petlja u interese nase zemlje.Otkacite te bandite i stanite pred njih uzdignute glave.Ta sugava rusija nemoze sama sebi pomoci.

miki

Nepametan pa ni za toga nisi, kuku glupko ;)

JA1

@miki<< povedi brate ovako fin civilizovan nacin razgovora, onakav kako su naucio uz gusle. Ne stoji ti da glumis kulturu, nije to za tebe.

miki

Da se spustite na realan nivo svoje inteligencije proizvodili bi hlorofil ;)

JA1

Jao miki kako ste pametni, bas imate spreman odgovor na sve. To guslarska skola?

miki

žurim ;)

071

Ovaj nam stvarno ne treba. Njegovi "rezultati" u BiH mogu biti samo: 1. Nastavak energetske zavisnosti od Rusije; 2. Peglanje još godinama sa lopinama iz HDZ-a BiH, taman imali samo tri glasa, i produbljivanje arhaične šuplje o "narodima" kao izgovora za lopovluk i promicanje interesa većih država ovdje (iako te same države baš i nemaju neku korist osim da jedni drugima pokazuju mišiće a da ih to ne košta ništa); 3. Dalje iseljavanje sve radne snage mlađe od 40 godina koja zna i ne zna da čita i piše, mahom u Njemačku; 4. Dalja relativizacija i gušenje bilo kakvog pokušaja stanovništva u BiH da izborima i na druge načine preuzme kontrolu nad svojim životima. Ovaj samo treba da posluži tome da se agonija nastavi.

071

moje drage Bosnje, ono Ture (B.T.) iza koje stoji Zivkovic vas je opet napravilo volom. dzaba, zbog urodjenje mrznje prema svemu ne-muslimanskom vas mozak radi sa ogranicenim kapacitetom. sa vama takvima, Zivkovic i draga nam Sebija imaju svijetlu buducnost. https://youtu.be/Cs5XCBKcVAY

071

@Lažni 071 Džaba se trudiš. Ima istorija komentarisanja. Sad još definitivno znam da sam na dobrom tragu :).

071

@Lažni 071 I uzgred, ti si samo još jedan bezlični nacionalista. Izađi malo iz svoje ljušture, stekni neki lični identitet. Svijet nije toliko strašan! Možda nešto i naučiš :).

Ttt

TESKO NAMA S OVIM SVABOM

/ Najnovije