Njemačka ambasada u BiH o Dodiku: "Njegova politika ima posljedice, otkazali smo četiri projekta"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuča

Nakon ovog danas her Schmidt mora dati neopozivu ostavku, ili oni koji su ga poslali u Sarajevo moraju naći nekog ko ima *uda da ga koliko danas zamjeni. Sutra će već biti kasno. Ovo sve asocira na kraj 91 i početak 92 uoči samog rata.

BAD

Strašno ste mu naudili...uhhh koji ste samo seratori!!!

Nema frke

Ima bre da travu jedemo, samo da imademo svoju Srpsku.

333

Ona ista Njemacka ambasada koja je godinama tvrdila kako nema prevara na izborima? Koji ste vi jad jadni. Ima li neki lopov ili fasista u BiH kom necete kleknuti? Sramite se. Vase birokrate i nasi ****ari su u pet deka. Zato Evropa nema buducnost. Doba korumpiranih mediokriteta na cijelom zapadu. Nije ni cudo da su vam mentalno bliski covici, dodici i bakiri, kao i ovi sadasnji sitni levati u Federaciji. Svi ste vi manje-vise isti. Samo mi je smijesno sto mislite da ste superiorni. Kako je ono jadnicak Smit govorio? Da ga je poslao bog da nam pomogne? To je dijagnoza za ozbiljne ljekarske intervencije.

G1-G9

Čekajte vi posljedice svoje neaktivnosti i *****tanja, kad vas isti glavonja obaspe granatama kao što planira.

Koel

Sve smbasade zapadne u licemjeri i smetljari sve treba od****ti

Schmidt

Ja biti dobra turista.

***

***

333

@RS Ma niko me danas nije zabavio kao ti :D.

Xyz

E moj Camile pa ti si stvarno vesla siso I ocito presiso...

Haha

Ma bjezite ba, svi ste vi cirkusanti. Popisa vas baja po glavama, povili rep ko kujice

Nono

Ove zapadne zemlje baš 2 vijeka ne razumiju ili neće da razumiju kako imaju posla sa šumskim hajducima. Narod ih se boji i spreman je da lišče jede ako treba samo da ne postanu navodni izdajnici.

Borac sa Žuča

Ove zapadne zemlje baš 2 vijeka ne razumiju ili neće da razumiju kako imaju posla sa šumskim hajducima. Narod ih se boji i spreman je da lišče jede ako treba samo da ne postanu navodni izdajnici. ka Nono Poštovani Nono pa zapadne zemlje su ovo sve i stvorile u zadnja dva vijeka. Zato sad imamo ovo što imamo.

/ Najnovije