Ništa od šetnje Baščaršijom: Novalić i ministri otkazali posjetu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NRW

Lažete, nego su vam javili iz vodovoda da će i danas, kao i svaki dan zavrnut pipe pa vas, ko fol, sramota.

Bosanac

Nesmiju sami Seherom proc lopovi izdajnici sdha botovi

Hugo

Lažete, nego su vam javili iz vodovoda da će i danas, kao i svaki dan zavrnut pipe pa vas, ko fol, sramota. ka NRW Sta ce se stiditi? Vodovod 'zavrce', jer rade rekonstrukciju cijevi starih 100 godina. A ti ako ne vjerujes, podji s njima, sidji u blatnu rupu, stoj tamo 3-5 sati, pa se sam uvjeri kako je.

seno

dobro je frljoka gdje dode tu trava ne raste

Protalase

Manje setati ministri,a vise konstruktivno raditi za dobrobit cijelog pucantsva.

Blue

Strah ih opljackanog naroda. I treba.

Guest

Premijeru zar nemaš pametnija posla,zar nevidiš ili se praviš lud da ce 2022 god biti presudna za opstanak BiH radi na strategiji kako cemo se braniti i hraniti kad nam sutra zatvore granice kao sto je bilo 92. Ako nisi u stanju napraviti strategiju na vrijeme podnesi ostavku .

/ Najnovije