NiP: Prijetnje hrvatskih zvaničnika nisu samo opasnost za BiH već i za samu Hrvatsku

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Mogu da nam ga puše lagano . UZP big shit takozvana država.

Drina

Osloboditi ćemo mi hrvatsku kad tad od ustasa. BiH će biti do Rijeke a od Rijeke Italija.

Jadnici

Najjadnija regija u Eu. Crna rupa EU.

Sarajevo

Hvala Nipu , sda spava kao inače. Nip je putokaz bošnjacima gdje i s kim dalje.

Www

NIKAD, NIKAD I NIKAD, A MOZDA NI TAD, NECE HRVATI OSTVARITI SVOJE NAMJERE

Gost

A koje su to namjere Hrvata?

Mostar

Nadamo se da će ovaj mali goran brzo završiti na mirogoju . Umri jadu spasi svijet.

Asim

Nacionalisti se bude ko pecurke poslije kise.Valjda i hrvati imaju svoja kunstutivna prava u ovoj drzavi.Onog trena kad jedni druge budemo terorisali i nametali svoju volju drzava ce se raspasti,to se desilo i u Jugoslaviji.Bosnjaci su poznati po nametanju zakona silom i lopovlukom.nedavno su donijeli zakon o dem borcima u sb kantonu,mimo svih ostalih kantona a i federacije,a to je uradila sda sekta,oni uzivaju kad im se dem borci pate gladju i neimastinom.mislite sda olosi da ce hrvati prihvatiti vas lopovluk.kradete od dem boraca,stoko teroristicka.podrska hrvatima iz Bugojna

Konakovic

A pravi se javio, nacionalizam ti je srednje ime, iz SDA otisao podvijena repa, pa u NiP-u igras neku ulogu. Konakovicu, da bi se kritikovalo drugoga, mora covjek biti savrsen. Zahvaljujuci tebi i takvima nasa zemlja i nema nikakve odnose sa zemljama u okruzenju, mrznja koja se raspiruje skoro 30 godina lezi vama, politicarima na dusi. A po komentarima vidim da nije nista bolje ni u tkz. obicnom narodu. Mrznja i samo mrznja. Pokrepat cete od toliko negativnih emocija.

Eee

A koje su to namjere Hrvata? ka Gost Ako ne znas bosanski, neka ti neko prevede Radmanove rijeci pa vidi, ako si, pismen.. Hoce da BIH BUDE UREĐENA PO MJERI HDZ. E TO NE MOZR. SVI HRVATI SE MORAJU ISTO TRETIRATI. HDZ NIJE VLASNISTVO HRVATA.

/ Najnovije