NiP pozvao Tužilaštvo i CIK da istraže Efendića: Zloupotrebljava budžetski novac za ličnu promociju

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

panzer

ovaj rumeni seljačić,misli da je nedodirljiv.Mentori su mu naravno zeleni termiti iz SDFA

Pero

Najbolji ti je kompliment kada te Narod i prašak kritikuje

Iva

NIP JE PARTIJA SIBICARA DILERA KRIMINALACA I BUDALA KOJA ĆE NA SLEDECIM IZBORIMA OTIĆI SA SCENE

Iva

ovaj rumeni seljačić,misli da je nedodirljiv.Mentori su mu naravno zeleni termiti iz SDFA ka panzer STO SE TI JAVLJAŠ ČOVIĆEVA PO***NA MUHA :):)

Muha

Rumeni, nezasitni papcic…Ikona Brijesca, Sokolja i gravitirajucih naselja koja je pridobio bacanjem asfalta i pruzanjem kanalizacije do ilegalno izgradjenih kucetina tradicionalnih doseljenikan iz IB, koje su u etapama legalizovane. Ikona novih stanovnika nekada urbanih naselja, kao sto je Dobrinja, koju sada vecinom nastanjuje poslijeratni primitivni soj, najcesce zaposlen u opstinu i KJKPovima, iako bez odgovarajuce strucne spreme i naravno konkursa, i neobrazovana dijaspora. Puce ljubav sa sda, koja ga je spasila odgovaranja za ubistvo, kada se ilovacki narcis ne izabra za predsjednika KO sda. Naselja smrde na kanalizaciju, zgrade pune rupa od gelera, kancerogeni pokrovi, opstinska uprava kao da je Zepa, a ne NGS, ali bitno je natezati se sa izmisljenim protivnikom kroz medije i steliti do savrsenstva hod opanka po asfaltu.

Semran

Ovaj efendić ima zaista ljigavu njušku

Javna tajna

Dobro ste se sjetili....usput nek istraze od cijih i kojih para su svi direktori javnih preduzeca u Novom Gradu u januaru ove godine, isli na putovanje u Istanbul?

/ Najnovije