NiP održao sjednicu, usvojeno 7 zaključaka: 'Odbacujemo ideje o rehabilitaciji ratnih zločinaca'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ideje

Oni odbacuju ideje!!! Odbacite vi vase koalicione partnere koji slave, docekuju, slikaju su s ratnim zlocincima. Vi ste hipokrite!!!

Hahaahahah smijurija

Koji glupaci, u modernom i razvijenom svijetu ne moze neko prihvatiti ili odbaciti sudsku presudu!!!

Sssßs

Hahhaha, ministar vanjskih poslova sa diplomom skok u dalj

Sime

Nisi se bunio kada je Becirevic primio Osmana Osmanovica. Dupli standardi laznog Valtera Komisca.

Neki novi Dino Konak

Uvazeni clanovi Vlade Republike Hrvatske, premijeru Plenkovicu, dobrodosli u Bosnu i Hercegovinu kao nasi dragi gosti. Rijesimo otvorena pitanja. —Znamo da Republika Hrvatska nema dijasporu u BiH, a Bosna ima ogromnu u Hrvatskoj. BH Hrvati nisu narod Hrvatske. BH Hrvati su nacija Kraljevine SHS/YU- drzava kojih vise nema. Nisu vase iseljenistvo. Neosnovana su nastojanja da skrbite nad narodom BiH, pa i ustavno, bez da je pitate. Pogotovo da se petljate u njene unutarnje odnose i zakone. Cijenimo vasu pomoc, ali ne mozete zaobilaziti institucije drzave BiH. Prestanite destrukciju BiH i potkopavanje njenog suvereniteta i cjelovitosti. Znate za presude medjunarodnih sudova za agresiju i UZP R H nad BiH? Znamo i mi! —Ustavom se biraju clanovi predsjednistva BiH sa podrucja FBiH od strane svih gradjana glasanjem samo za jednog kandidata. Na izbore ne nosimo krstenice ni partijske knjizice. Promjenama ustava BiH samo po jednom pitanju nije korektno. Imamo i mi goleme primjedbe! Ne mozemo pristati na legitimno “predstavljanje naroda”

Hercegovac u Bosni

E moj Dino ,cuj odbacujemo.Pa ljudi sjede u vlasti s vama, pa dvije skole pod jednim krovom. De vi patriote posaljite svi po jedan dopis.

/ Najnovije