NiP o tunelu Hranjen: Vlada FBiH srlja iz afere u aferu, sistem baziran na pljački

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adzija

Ce to rijesiti isto kao i KK Bosna sto je zavrsio i sve sto je dotakao.svi su uglavnom ublehasi ali ovaj gmaz je ubjedljivo najveci.

hajde sda botovi

samo istinu molim vas , jednom , samo jednom , morate bar pokušati .

ne bi bakir uzeo

da mu nije trebalo , ovo je bilo baš moranje

o tunelu

šta se desilo sa novcem ? šta se desilo sa 50 malih milimilimilimimlimi---miliona ? šta se desilo odjednom pa svi pitaju za pare ? kakav je ovo narod koji samo o parama priča

Bošnjak

Da je ovaj narod pametan ovi "menadžeri" ne bi jutro ugledali! Ali...

MrziteljPDA

Nastavnik fizičkog,bivša vedeta SDA i premijer kantona kritikuje SDA! Hrani psa da te ujede!

Dae

E moj Dinolio, zivot te prodje u komentarima. Radi nesto, Bog ti pamet dao.

/ Najnovije