NiP o optužnici protiv pripadnika ARBiH: "Cilj je 'skidanje glava', ispitati odgovornost Kajganića"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zule

Vi ste nas prodali,vas dogovor s dodikom u vinskom podrumu je podrazumijevao i ovo.Vi ste najgora bagra.

Gost

Lijepe riječi su ukras!

Adi

Lijepe riječi su ukras!

OVDJE OBAVEZNO TREBA NAPOMENUTI

DA SU SRBI U BOSNI I HERCEGOVINI POCINILI GENOCID NAD BOSNJACIMA STO JE POTVRDJENO BROJNIM PRAVOMOCNIM PREDUDAMA MEDJUNARODNIH SUDOVA!

***

***

Dobro ste se sjetili nakon 30 godina

Gospodo draga i uspavana, zapitajte se koliko godina ste prespavali po različitim strankama i čekali do ovog vremena kada se pokušava promijeniti narativ rata. Sada će ljudi koji su bili u okruženju, izgladnjivani, granatirani biti krivi što su se nalazili na putanji projektila raznih kalibara. Sve zahvaljujući upravo bošnjačkim tužiocima, sudijama, a bogami i policajcima, koji umjesto da rade čekaju ko će im kakvu. kovertu tutnuti u ruke.

Panzer

Ovaj malo da se dodvori svom Bošnjačkom glasačkom tijelu.Nema manje i više nevinih,svatko ko je zločinac mrš

***

***

Ljiljan:***

>>Konakovicu***svako ko je cinio zlocine treba d aodgovara, a bilo ih je dosta ***

Balasevic

Konakovicu, evo mene, sva rodbine iz Banja Luke je protjerana, ali sa punim pravom mogu da kazem - neka se sudi svima koji su cinili zlocine. Bas svima. Nemoj tu retoriku da prodajes meni, i ljudima sa zdravim razumom. Sve je to šljam, i ne treba imati milosti.

33

***

DoDICKgenocidas

Pa sve si im Gavrilo omogucio (mislim na progon)...ti si najvece zlo

/ Najnovije