NiP: Amandman na budžet kojim bi se porodiljama u FBiH osigurala naknada od 1.000 KM

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Biro

NIP misli da je to tako jednostavno kao što rade u KS. Ni u KS nije regulisano onako kako bi trebalo. Mnoge trudnice koje su zaposlene na trudničkom odsustvu imaju veća primanja od ove hiljadarke, naročito one koje rade u kantonu . Osim toga zar je pošteno da pored 360000 penzionera čiji je prosjek 420 KM. i minimalne plaće od isto toliko nekom finansiraju porodicu a ni sami ne mogu sastaviti kraj sa krajem. Puno toga trojka ne konta i ne shvata nego se samo promoviše preko tuđih leđa. Prvo izradite socijalnu kartu stanovništva pa onda dijelite narodne pare tatinim sinovima za stanove i kćerkama za

Novo zanimanje

šifra 09287 : Porodilja ( završen kurs ,poželjan staž ali mogu i pripravnice). Jedno dijete mjesečna plaća 1000 KM. dvojke 2000 , trojke 3000 itd..

Ebaaj

Ko dobiva pare ako babo ode na porodiljsko a ženu pošalje na posao?

Azazel

Nooroood znoooo/ dole oligarhija

/ Najnovije