NiP: 'Hapšenje Berila i Hadžibajrića pokazuju da se mandati načelnika u BiH moraju ograničiti'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

King

Sto ne pominju onog ambasadora Ilidze?

Željko

Ma koga vi pravite budalama! Da bi formirali federalnu vlast pokupili ste u svoje redove sve lokalne šerife i kriminalace a plus crno listaša: Kukić,Kasumović,Isak a podržavate i ratnog zločinca Abdića! I sad vi nekom pametujete. Berilo treba na robiju ali i Konakovićev kum treba da mu pravi društvo u Vojkovićima

Samir

Kad se zaposlis u privatnoj kompaniji , npr u Kanadi, svaka 3 mjeseca imas "review" radnih dostignuca. I ako nezadovoljis neki minimun - otkaz ti je pa idi negdje drugo masi usima. Isto treba da se uvede i za izabrane predstavnike naroda u vlasti (ovi sto se grabe za beneficije i visoke plate). Idu izbori, pogleda plakate, sve sami pozeri ko kakvi glumci. Kao da cu da dam glas na osnovu toga sta su obukli i kakvu pozu su zauzeli.

Samir

Pa ti i tvoj NiP ste podrzali lokalnog serifa Hadzibajrica. Nije valjda da si zaboravio.

Nismo svi ovce

Krimos će i za jedan mandat raditi nelegalno i napraviti štetu. A da možda počnete birati stručne, poštene i kvalitetne osobe, prestanete nam podvaljivati kojekakve likove poput Rame i sličnih. Ministre ti još nisi shvatio da trebamo ljude da rade za nas a ne za tebe i vas! Lažovi ste, niste ni pošteni ni sposobni, generalno, naše povjerenje je potrošeno.

Džepovi puni klikera

Lopove i nesposobne nisu građani birali. Vi takve nudite na listama a mi samo podržimo neke od tih jer nema drugog izbora. Osobama bez kvaliteta i sa sumnjivim biografijama NIJE mjesto na izbornim listama. Lako ćemo odabrati dobro ako su najbolji kandidati na izborima.

/ Najnovije