Nikšić uoči Kongresa SDP-a: Moja najveća greška su kadrovi, nisam za produženje mandata

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aaa

Čengić je stvoren za sda

Gost

SDP još nije iznjedrio pravog, kvalitetnog predsjednika. Ili im je radio ego ili su bili kao ovaj sada, da nit miriše niti smrdi, pa može lako da se savija. Nažalost! Pustite mlađe da unesu život i dinamiku u stranku. Ko ne ide za vremenom, ne može ni dobiti interes bilo koga, pa je tako sada i sa socijalnim mrežama i prisustvom tamo. Pa, to i predsjednici država rade.

***

***

Naj veća 159 greška

Nikšić ima svojih sto-pedesetak NAJVEĆIH grešaka. Čengiću ne možete ni cipele očistiti.

Nisi ti kriv

Krivi su roditelji koji su te rodili,ali nisu oni znali da ces prerasti u medvjeda

Bez obraza i morala

Makni se vise sa scene jer si uprskao da 100 pametnih ne moze to ispraviti. Uzgred Izetbegovic je sasvojom mentalnom ogranicenoscu i sa svojom strankom ogranicenih politicara uprskao da ni 10.000 pametnih to ne moze ispraviti. Demokratija je da se vise kantidata prijave i da se na jedan liberalan nacin glasa bez potkupljivanja licjemerstva. Osoba koja dobije vis eglasova moze samo biti predsjednik jedan mandat. NIste vi ni za jednog mandata a kako li za vise kao sto ste sebi umislili.Vasu sujetu i ego koji je tako velik ,a vasi kvaliteti su tako mali da ih moras pod mikroskopom traziti ,jer je to unistilo buducnost vise generacija kao i stabilnost BiH. Maknite se vise i ne pojavljujte se vise u javnosti ako iole imate obraza.

Dragulj vam je smetao

Lagumdzija i ti ste izdajice Socijaldemokrata Bosne i Hercegovine. Srozali ste stranku na vrlo nizak nivo zbog vasi licni interes i visokog ega, a znanje vam je nistevno. Nadam se da ce doci taj momenat da ce ljudi okretati glavi kad vas vide na ulici. Najveci dragulj SDP je Nijaz Durakovic , koji je vama smetao jer se borio za BiH a ne za sebe , za razliku od vas dvojice. Da si pametan povukao bi se u tisini i prepustio vodjenje stranke pametnijim i iskusnijim od tebe.

/ Najnovije