Nikšić: "Ukoliko uskratimo saglasnost Gavrankapetanoviću to bi bila vrsta prevare"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neko iz mase.

Ovaj Nermin Njiva je svakako sam od sebe teska prevara.

Tuner

Mislio sam da je sda najgora. Ali u odnosu na vas hdz u majci sdpa, sda je mila majka

Dosta je tvojih nebuloza

Kompromis na račun nas i u ime nas koji vas nismo ni birali, države plaćene krvlju, nema niko pravo davati ustupke, a za izvrat ništa, samo slabljenje države. Ti, nikšiću, možeš odvesti dodika u Konjic pa mu, u ime kompromisa koga su ti puna usta, da daruješ babovinu, ženu i slično. Naše, plaćeno krvlju, ne možeš darivati međe du, niti bilo kome. Nisi izabran, već si bezobrazno doveden i nemoj u ime nas ništa činiti da uništavaš ovu našu zemlju.

Haha

***

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Nedorasle neznalice

Kakva je ovo nebulozna izjava.......

Norod zna

Sigurno ti je valjo dobro, sve sredio, tebi, porodici, prijateljima ali i ostalim politicarima. Pa sad treba vratiti dug, ha? A gradjani nek placaju, cekaju, trpe, uz to ove gradjane KS dobro je ili previse je kostao ovaj kandidat za direktora. Ljudi su placali na placeno za medicinske usluge ali se o tome suti. Bar tako prica cijeli grad

/ Najnovije