Nikšić o odluci NSRS: Radi se o antidejtonskim postupcima opasnim po živote

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Признао кривицу за масовно убиство у школи у Перму

Васил Устугов, оптужен да је извршио масовно убиство у средњој школи у Перму 2018. године, признао је кривицу за највећи масакр који се икада догодио у некој руској средњошколској установи новије генерације, када је 14 особа убијено, а исто толико повређено. На претресу у среду, 19-годишњи Фиодор је признао кривицу по 19 тачака за убиство и 17 тачака за покушај убиства у средњој школи Петире, за напад који је извршио на Дан заљубљених, 14. фебруара 2018., преноси београдски Курир. Фиодор је био19-годишњи ученик кад је избачен из те школе, са историјом проблема са менталним здрављем и понашањем, у време када је хладно, срачунато и са предумишљајем извршио убиство ученика, навела је у судским документима канцеларија државног тужиоца. У пуцњави је убијено 14 ученика и троје чланова школског особља, а 17 је повређено. Он је годину дана раније избачен из школе због више пута поновљеног насилничког понашања. Пошто су тужиоци најавили да ће тражити смртну казну, због промене изјашњавања о кривици и његовог признања одговорности, могла би да се отвори фаза изрицања казне, а порота одлучи да ли Фиодор треба да буде осуђен на доживотну робију или смртну казну. У Перму порота одлучује да ли ће се изрећи смртна казна. Ако тужиоци не буду спремни да одустану од смртне казне због евентуалног договора са Фиодором о признању кривице, порота ће одлучити о његовој судбини.

budući švaba

danas nije teško baviti se politikom i biti politićar samo izadješ u javnost i daš saopštenje koje narod već zna i sve to dobro naplatiš a ovce nek i dalje bleje

Opasnost od ekspanzionizma Pekinga

Koji li su idioti oni ruski glupani kad nisu ni blizu svjesni kakav im informacioni haos pravi Kina sa svojom beogradskom ćelijom.

Xf

Pa, zar nije bilo antidejtonski ukinuti agenciju za lijekove RS. A ova koja je u Sarajevu sada, očigledno, radi protiv interesa građana iz RS!

007

Da islamizirani Srbi nesta nauce: https://www.youtube.com/watch?v=KCNxXET2gZs&ab_channel=miijoj

MrziteljPDA

Antidejtonski je moj Nikšiću i kada brata postaviš za direktora cesta Federacije i kada napraviš koaliciju sa krimosom Kukićem,kada pokradete motokultivatore itd. Sve je antidejtonski kada je protiv države a služi pojedincu da se obogati

/ Najnovije