Nikšić otkrio kolika je dnevna šteta Željeznica FBiH zbog prekida pruge prema Mostaru i Pločama

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Otkrite ciji je kamenolom pohapsite sumokradice sto ih tvoja Korupirana Nepismena Siledzijska Nekulturna policija cuva

Pssss...bobu popij i mir...

Otkrite ciji je kamenolom pohapsite sumokradice sto ih tvoja Korupirana Nepismena Siledzijska Nekulturna policija cuva ka Bosanac

Tragikomičari politike

Samo konstatiraju vidljive činjenice, ne nude ni jedno jedino rješenje! Ko zna šta nas čeka nakon tragedije.

Indijo

Ama 'bo vas kamenolom više, bila bi šteta i bez kamenologa. Kako ne shvatate da klimatske promjene uzimaju maha, planeta se rapidno mijenja, sutra se razorni i zemljotres katastrofalnih razmjera (cijela BiH spada u trusno područje ) može očekivati, šta onda? Zar ne vidite da nas nestručni sa travničkim i diplomama sa Sokoca vode. Prije par dana Hidrometeorološki zavod upozorio, da se bude u pripravnosti da prijeti opasnost od poplava na području Hercegovine ja i? Ja i? Nakon onih poplava prije desetak godina šta se poduzelo? Razvijaj te taj čvarak na mjestu predvidjenom za mozak kad ga već krmad i ološ koja vodi ovu državu nema.

Željko

Vidi moj Nikšiću da ti kako Čović i njegov cuko Šmit pomognu! Neka Šmit nametne da kada voz dođe iz Ploča da kraja pruge onda Bošnjaci budu obavezni da utovare u svoje kamione robu i voze do početna pruge iznad Jablanice i da naravno o svom trošku ponovo utovare u voz pa pravac Sarajevo! Malo će se Lendo buniti ali dok ima izdajnika u tvom narodu kao što si ti i Konaković to će sigurno prolaziti. Tako su i Austro-Ugari vladali BiH a i Krađorđevići. Nađeš nesposobnog izdajnika i povališ cijeli narod

Tuner

Zasto zeljeznice ne smiju prevoziti gorivo Niksicu? Zbog cijih kamiona koji unistavaju puteve i nase zivce na cestama??

Guest

A kolika je steta sto imamo takve kakvi ste na vlasti? Ova poplava je mala maca i kratkog vijeka. Vi ste veci problem.

Iva

Pricas gluposti Za mjesec možeš napraviti 8 milja pruge /14 kn/

Samo za svoje dupe

Kolika je dnevna šteta imati Nikšića za premijera. Propušteno je sve što se moglo učiniti za ovu zemlju a ništa nije uradio.

Štetočine

Najveća elementarna nepogoda za našu državu su svi bivši i sadašnji političari ! Vođeni neznanjem,pohlepom i velikom željom za vlašću ,oni nam čine nesagledivu štetu !!!!

Mujo

280 000 dnevno??? Uračunali gubitke u to i Plate pola koji ništa ne rade

/ Najnovije