Nikšić odbrusio Dodiku: "Ovo je Bosna i Hercegovina, zemlja slobodnih ljudi!"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alkos

Pa *** ti je supotpisnik da cete rasturit BiH.

Guest

Ti si Sejdo Bajramović.

Hercegovac u Bosni

***

“Zemlja slobodnih ljudi”?

U krugu trojke, kad tramvaji budu u funkciji, abd

Borba za glasace SDfA

I dok im se dvoglavi entitet raspada, nema Vlade ni 6 mjeseci poslije izbora, muslimani se bave Dodom i imovinom? Pa ko ce stititi imovinu kad ni vlast ne mozete izabrati medjusobno? Da nece Fadil???

tuzni klaun

Niksic je do jucer govorio da je Dodik druga osoba kako je usao sa njima u koaliciju. Pa jeste druga osoba ali deset puta gora nego sto je bio. Bukvalno vam je zabranio da hodate po Banjaluci. Da si vodja ( kao sto nisi ) za sutra bi zakazao pres konferenciju u banjaluci i obilazak grada. Kako Becirovic da bude bosnjacki clan kad ne smije otici u pola drzave ? Kako da povratnici osjecaju sigurno.. Da dodik pocne da ih hapsi Becirovic bi sigurno izrazio zabrinutost u otvorenom pismu...

Blamaza tzv “probosanskih” stranaka

Izbori su bili i svi su zaboravili na njih, usli su otvoreni sukob sa SDA i DF, potpomognuti ambasadama EU i USA, i u nemoci da srede Lendu i bagru iz SDfA skrecu pozornost sa pravih problema u FBiH na Dodika i njegovu ispraznu pricu!

Hercegovac u Bosni

Zbog čega mi je izbrisan komentar, administratore?Nisam nikog vrijeđao ,nisam psovao, i ništa slicno?Samo sam iznio mišljenje,valjda se smije još.

qwerty.com to je druga drzava

Niksic je do jucer govorio da je Dodik druga osoba kako je usao sa njima u koaliciju. Pa jeste druga osoba ali deset puta gora nego sto je bio. Bukvalno vam je zabranio da hodate po Banjaluci. Da si vodja ( kao sto nisi ) za sutra bi zakazao pres konferenciju u banjaluci i obilazak grada. Kako Becirovic da bude bosnjacki clan kad ne smije otici u pola drzave ? Kako da povratnici osjecaju sigurno.. Da dodik pocne da ih hapsi Becirovic bi sigurno izrazio zabrinutost u otvorenom pismu... ka tuzni klaun

Jadnik izdajnik

Koalicijoni patner mu je bukvalno zaprijetio da ne smije doci u njegov entitet. Nikšić odgovara "otvorenim pismom". Konju! pakuj tu jadnu bagru Čengiće, Mašoviće, Magazionoviće i u Banjaluku ako misliš dobiti i jedan glas iduce izbore..

/ Najnovije