Nikšić o 'svesrpskom saboru': Još jedna velika predstava kojom se pokušavala oprati savjest

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Rekni hin.

Gost_Radio_Sarajeva

Zadnja rečenica iza zareza nema baš nekog smisla.

***

***

309i

Nema tu šta pametovati o savjesti.ovo je direktno miješanje Srbije u unutrašnje stvari Bosne i Hercegovine i to na veoma podmukao način spominjući entitet RS kao neku državu jedino srpskog naroda. Nadam se da ima pametnih političara i domaćih i međunarodnih da Vučiću upute posljednje upozorenje da makne ruke od Bosne i Hercegovine.

55du6t

Prljave srbčurde su objavili rat

***

***

Tuner

Covjek koji je sve dao hdzu

Mika

Moj Neka daj skloni se vise Jel ti jasno da si svezao ruke i noge Bosancima Predao Osu Sipu Daj malo vidi nacionalnu strukturu takodje sve si im dao ali ne Hrvatima i Srbima nego HDZ i SNSD a i sam znas da su produzena ruka snaga iz 90- ih. Treba li ti to nacrtati .

Nerko

Nista nisi bolji,sve si spreman dati drzavno samo da se zoves premijer njiva,vece zlo od tebe i tvojih reformisanih lidera Bih nikad nije imala

Brko

Niksicu prpremi jezik Dodik je previse srao u ovoj sedmici pa da mu supak dobro ispoliras.

vi ste bas bili antifasisti vi turci

otkudai ti da govoris za Al dzaziru od kuda aldzazira na balkanu a smeta ti svesrpsko a svearapsko ti nesmeta.........Tito i Partizani su badale da su ginuli za vas nacuionaliste fasiste svako je trebao sebe da brani dokle bi vi potgurice dogurali jedino do turske

HUKA

Izgleda njiva da te *****tila Dudukova Djedova rakija pa da koju suvislu progovoris.

HUKA

&gt;*** ka ***<< koga da prijavim mamlaze.

/ Najnovije