Nikšić o stavovima Ambasade Izraela: De facto i de iure se stavlja na stranu promtora diskriminacije

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

CIm vidim da neki SDA sadasnji ili bivsi

ili prikriveni politicar kmeci, znam da se stvari ipak krecu nabolje. Ali ja cu ipak glasat za Bakira ako se izborna prevara nad Hrvatima ne ukine.

Haha

“Zaboravni” musliman Nermin je izgleda “slučajno” propustio u pismu napisati Izraelcima da muslimani u Domu naroda biraju i židovskog predstavnika u klub manjina i Ostalih. Doduše sva ta mjesta su popunili muslimani. No to ga ne sprečava da prdi o diskriminaciji…

Kao da ste vi demokratska drzava pa jos pluralism

Ha HA HA HA HA HA aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Db

NEZNAJU IZRAELCI DA DŽAMIJAŠI BIRAJU ALKOHOLIČARA!!!RECI IM,RECI IM

***

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

Pojasni??

***

Gdje je moj Vojin Mijatovic onaj sa zelenim

ocima smaragdgröna oci Vojine gdje si sreco oko zeleno

Gdje je moj Vojin Mijatovic onaj sa zelenim

Da nema Vojina Mijata nebi nikada ove novine ni gledala niti bi znala za njih NEZNAM STA MI BI poludi zA NJIM

Gdje je moj Vojin Mijatovic onaj sa zelenim

Da nema Vojina Mijata nebi nikada ove novine ni gledala niti bi znala za njih NEZNAM STA MI BI poludi zA NJIM

STA DA POJASNIM

ka Pojasni?? Da liste vi demokratska drzava............ niste.................. da li ste multikulturell .........................niste Jasno sve je jasno Bakir jeste islamist nacionalist ...............zar nije?

Sada mi je jasno da me nisi shvatio. Evo nacrtano:

>>Da liste vi demokratska drzava............ niste.................. da li ste multikulturell .........................niste Jasno sve je jasno Bakir jeste islamist nacionalist ...............zar nije? ka STA DA POJASNIM<<........................ Znaci, ti mislis, ja cu glasat za Bakira sto sam islamist, HAHA, LOLCHINA, dje cu ja Hrvat² bit islamist :))) ? Nego hoce da glasam za njega, prvo zato sto po ovom nakaradnom izbornom zakonu to mogu (glasat i za njihovog clana) i drugo zato sto se izgleda Bakir vise ne svidja muslimanima. Stalno ovdje pjene na njega i na SDA. Pa rekoh da im slozim malo kajlu, kako oni nama biraju Kosica, malo da i ja njima glasam za kog oni ne vole :)). Jer Komsica mi Hrvati ne mozemo nadglasat, poosto za njega glasa 400.000 muslimana, ali mozemo mozda donijet prevagu pa da im bude izabran Bakir koga ne vole, umjesto mozda Nermina ili sta ja znam koga drugog. E jbg rodjo, ako ni ovo nisi shvatio, onda... :))))

MUSLIMAN

*** ZASTO BRISETE KOMENTARE ONO STO SSM PISO O NIKSICU SVE JE ISTINA A VAS ISTINA BOLI

Suzy

Treba samo ignorisati ove morbidne i uvredljive komentare prema BiH i Bošnjacima. Uprkos svemu, neće nikad uspjeti sa svojim bolesnim željama jer su to retrogradni procesi koji su prošlost

Duško Dugouško

"De facto i de iure" se suprostavljaju promotorima diskriminacije. Pitaju se, kao i ja, kako je moguće diskriminirati narode, a da kod toga nisu diskriminirane i nacionalne manjine (Židovi, Romi, Ostali...)? Tko drugi do legitimni predstavnici naroda i nacionalnih manjina zna i može briniti o njihovim pravima na: ekonomsku sigurnos, kulturu, jezik itd. Jezik je jedna od najbitnijih postavki kod jednog naroda, bez kojeg neki narod i ne postoji. Komšć se izjašnjava za Hrvata, ali istovremeno tvrdi da mu je jezik bosanski, Živ i zdrav bio, poštujem ja takav njegov izbor, ali mu osporavam čak i izbor "iz reda Hrvata". Ne igrajte se sa sudbinom države, samo vam to kažem. Država BiH može postojati samo kao država tri ravnopravna naroda. Svi drugačiji pokušaji bi doveli do raspada države. Šteta bi bilo, jer ta država ima svoje čari i potrebne resurse za solidan razvoj.

ZAR NECE BITI IZMJENE ZA IZBORE I KONACNO

OSLOBODJENJE OD TURAKA OSMANLIJA

PALITE SE SVETLA BEOGRADA

PALITE SE SVETLA BEOGRADA

Nermine is iiiiissss tamo gdje je Vojin

nermine iiiisssssss tamo hocemo vojina gdje vojin sa zelenim ocima Daj Vojina gdje je Vojin ?????????????

Nermine is iiiiissss tamo gdje je Vojin

VOLIMO VOJINA MIJU NERMINE ISSSSS TAMO

Guest

Zaboravio jado zašto je gospodin Jakob Finci u BiH-Sarajevo.

Guest

“Zaboravni” musliman Nermin je izgleda “slučajno” propustio u pismu napisati Izraelcima da muslimani u Domu naroda biraju i židovskog predstavnika u klub manjina i Ostalih. Doduše sva ta mjesta su popunili muslimani. No to ga ne sprečava da prdi o diskriminaciji… ka Haha Nije zdravo srati i to isto jesti medicina kaže.

de fakto

evo zore, evo dana, evo de fakto jure i bobana!

de fakto

evo zore, evo dana, evo de fakto jure i bobana!

de fakto

>>ocima smaragdgröna oci Vojine gdje si sreco oko zeleno ka Gdje je moj Vojin Mijatovic onaj sa zelenim<< ošo u izrael, al zaluto u pustinju,,,, traže ga arapi da ga nggg uze ....

N

>>“Zaboravni” musliman Nermin je izgleda “slučajno” propustio u pismu napisati Izraelcima da muslimani u Domu naroda biraju i židovskog predstavnika u klub manjina i Ostalih. Doduše sva ta mjesta su popunili muslimani. No to ga ne sprečava da prdi o diskriminaciji… ka Haha<< Tip njegova kalibra zaboravlja mnogo nešto , vodi i predstavlja politiku svog učitelja miloševića i glumi da su njegovi sljedbenici ili narod diskriminirani a drugima zabija nož u leđa, ništa novo u riječima i djelu mozga kao što je ovaj demokrata ofarbani zelenom bojom, ogledalo njegove demokracije je tuzlanska županija gdje su Hrvati pod njegovim demokracijom dobili nove ili stare kućne brojeve, dobro je dok ovi i ovakvi se bune krenulo je na bolje,

/ Najnovije