Nikšić: Nova uprava Elektroprivrede BiH zatekla katastrofalno stanje, zatečen dug od 140 miliona KM

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

A kakav lazov i uhljup za ne povjerovati pa nismo mi svi guske kao sto mislis fadil ti ostavio 120 miliona suficita u elektroprivredi o cemu ti pricas jadan ne bio

Xyz

I ti sa 16 glasova sve rijesio...SIKTER

Fuuuj

Znaci za godinu ste ga haman uduplali. Haj priznajte da nemate pojma i da svjesno povaljujete energetski i telekomunikacijski sektor na poklon strancima kao cijenu za instaliranje na vlast.

Nema se kome vjerovati

Zašto upravni odbor ne kaže kakvo je stanje? On sve koristi za samopromociju, nije pouzdan. Hoće li konačno stručnjaci voditi ovaj sektor ili stranački foteljaši?

Smijurija od izjava

Zlo mi je od poređena sa Europom, koliko je besmisleno pričati o našim primanjima i europskim, istim cijenama bogatih i nas. Zašto nas ne poredi sa Avganistanom ili Ruandom, tu smo negdje?

Željko

U Fadilovo vrijeme je struja na evropskom tržištu bila i do 800 maraka za megavat jer su zeleni u Njemačkoj pogasili nuklearke i termoelektrane. Struja se izvozila po tim cijenama i ma koliko je Elektroprivreda namnožila ljudi i troškova moglo se to pokrivati izvozom. Nema to nikakve veze sa Fadilom! Sad su opet upalili proizvodnju struje iz svega mogućeg u EU i pala je cijena. I počeo je gubitak kod nas jer je struja jefyina na tržištu a kod nas se namnožilo stranačke gamadi po elektroprivredi i rudnicima. Zato Nikšiću ne laži.

Makelele

Izdajničko krme

Gulliverus

Laže Nikšić čim zine, sve dugove su napravili trojaneri od kako su preuzeli vlast, stvarno muljaner misli da su svi toliko glupi i zaboravni, da se ne sjećamo šta je bilo prošle ili pred prošle godine, ovo on može samo kod FejkNeše da priča, nekakve nazovi ekskluzive. Jad i bijeda.

Cccc

Ja ne radim imamo jednu platu na 4-oto i trosimo 90 maraka struje, mi nismo ugrozeni, daj nam povecaj da vi imate za tuarega jos fulare, sve vas je gladan .ura..c pravio pa vam nikad nikom nije dosta. Nekom rat vama brat, trebate svi karadzicu spomenik dici jer bi bili niko i nista a sad se pitate za sve.

Hvala

Sto ste nam dali na znanje Jel nas obavještavate Da stanovništvo Treba da pokrije taj gubitak Ili sta Ne kontam

Tuner

Suplje price. Pusti suplju Niksicu

obicna zena

Zasto ja moram da placam tudje lose poslovanje?

/ Najnovije