Nikšić nikada oštriji: Milanoviću, odje** od nas u skokovima

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sss

Nisam clan bilo koje stranke, Hrvat sam, slazem se s Vama gosp. Niksicu jer Milanovic nanosi sramotu svim Hrvatima u svijetu. To je svadjalacki tip, on ne stiti Hrvate, on nas BLAMIRA.

5 K KKB

Treba vidjeti kome je u BIH i zbog čega Milanović nekada davao podršku ??? Možda je u nekima prepoznao svoje sadašnje interese.

Sinicaca

Ćaća mu je bio udbaški ubojica i organiziro je ubistvo bruna busica u Parizu,a on vraća dug tudjmanu i pokušava nagovorit plenkovica da mu dozvoli jednu zapadno hercegovacku brigadu da oružjem osvoji zapadnu hercegovinu.Bi i uspio,ali hrvatskoj su muda u škripcu NATO saveza.

AsAsova

Bravo Nermine, jasno i glasno da zna.. Njemu vise ne moze pomoc ni fabrike sapuna ni rijeke parfema, smrad ostaje smrad..

Operacija Konjički skok u ambis SDA

samo je ovaj lik iz Konjica pa ne znam da li se kaže da je konjić ili konjina? Bliži je magarcu ili ti Baketu

Pstttt

UZP je vječna fleka na Hrvatima !

SDA = Sss 18. 02. 2022. u 20:45:14

jel stigo sendvič sa čvarcima i slaninom?

Ljiljan

Hajde da jednom podržim I ovog komunistu,jedino što je do sada dobro uradio ako je uradio a to je ovo sa skokovima!

.

ODJEBI I TACKA !! Ako mu pak to ne pase naka uzme pusku i krene na. BiH …. Necemo se iznenaditi…..

Gost

A da mozda BIH preispita sebe sta govori o svojim susjednim zemljama, na koji nacin govori o njihovim politicarima. Niksicu, bas si pokazao svu kulturu. Rano ti je jos, izbori su u oktobru.

Eto

Au, naljutio se Niksic! Da BIH funkcionira vec bi odavno bila zemlja na svojim nogama, ekonomski stabilna, ljudi bi bili zaposleni a ne odlazili, kriminalci u zatvorima itd.. Ko je tome kriv? Nasi politicari Niksicu, nije nama kriv niko izvana, nego oni koji zemlju urusavaju od rata naovamo.

Panzer

Tako je samo oštro sa ovim tkzv.gradjanima. Iznutra zelen a vani crven,ovi džamijaši su najgori

/ Najnovije