Nikšić nakon sastanka u I. Sarajevu: 'Moramo biti spremni pristati na stvari s kojima se ne slažemo'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Namik

Nazalost ti si moj Nermine promasaj teski, tako je kako je tebi Dino vodi Federaciju umjesto tebe

Kao, recimo,...

....izdaju drzave? Sramna izjava!

OsbourneCox

Jedno pitanje i kraj konferencije za štampu....Šta kaže baja Dodik "E nemože vise..." Nikšić ko pudlica otrča za Ronhilom na vruću pečenicu.... Iz današnjeg snimka sa ročišta o izjašnjenju krivice se moglo zaključiti u kojem pravcu će otići to kvazi suđenje milu-ronhilu, iz razloga što lik hladnokrvno nepoštuje sud i instituciju u kojoj se nalazi, i pri tome umjesto da mu lupi kaznu (kao što svakoj sirotinji rade) puštaju ga da se iživljava javno na takvom mjestu. Jednostavno sistem je zakazao i nema niko kapacitet da se kabadahiji iz laktaša suprostavi. Nikšić i ekipa sve vlahe postavili za vršioce dužnosti u obavještajno-sigurnosnim agencijama, i šta drugo očekivati osim propasti. Dokaz tome je situacija da država BiH čak ni nad svojim vazdušnim prostorom nema kontrolu, nego plaća usluge od 5mil. KM godišnje susjednoj HR. za radarski sistem.... jadno i bijedno!

Klicko

Treba se roditi glup pa u ovakvoj situaciji dati drzavu za fotelju.Ili su ucjenjeni ili su rođeni kao potkapacitirani.Jadno.

Ja

Lijepe riječi su ukras!

pingvin-na-aparatima

Tako je Nermine! Pa ćemo na kraju kao palestinci a vi političari u egzil! Ma bravo!!

Jeste li vi ludi

Pristajete samo vi na njihove zahtjeve. Šta čeka ovaj narod. Izlazite više ode država u *****inu

Bih

To svi znaju, izdaja drzave dajete sve sto vam traze,

Ddf

NIKSICU, PRODANA DUSOOOOOOOOOOOO

MUJO

NIKSIC NIJE NORMALAN! DODIK NE PRIZNAJE BIH, SUD , VISOKOG PRESTAVNIKA,BOSNJACKU NACIJU, VRIJEDJA USA I EU I ON GOVORI O PUTU ZA EU!!!!:):)

Micpomic

Mic po mic niksic i njegova trojka vrse pripreme za podjelu BiH.

MUJO

NIKSIC JE GLUPLJI OD DJETETA! SAMO REKNE STO MU COVIC KAZE! NJEGA NE ZANIMA BIH NEGO DA IMA FOTELJU!

/ Najnovije