Nikšić o zemljištu u Varešu: Neki očito misle da je bolje da ostane besperspektivna šikara

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sikara vs suma....

Moj Nerko, pa od svake sikare za 5 godina postane suma, ako vrijedne ruke udju u nju... Prokrci se, odstrani sto je viska, ili grbavo, krzljavo, ostavi se ono ljepse i zdravije i onda se ono podigne, ojaca, razvije krosnje i pretvori u sumu :). I to ti je BOLJA suma nego da ti sada zasadis drvece koje nije autohtono i nesposobno se branit od nametnika za te lokacije....

Dervo

Neki očito misle da smo svi glupi a oni kao političari mudri pametni. Sad bi kao trebali reći, čovjek je u pravu i aplaudirati mu, da bi sutra oni mogli tako i parcele u centru grada, plodnu zemlju, šume, rijeke rasprodavati kako im se ćefne pozivajući se na pravo i odluku koju su mislili da će imati u bezperspektivnoj šikari. Jel lik stvarno misli da smo teški idioti reprezentujući sebe kao generalnog idita degenirnih stavova? Ovo treba s noge na nogu, prava bahatost i bezobrazluk!

Haha

***

Sarajlija

Lijepe riječi su ukras!

Tuner

Neki je Ustavni Sud. Ne mozes raditi sta hoces. Sa HDZom. Sjeti se kako je prosla Stranka za BiH. I onda obore aprilski paket. Tvoje ceka isto to na iducim izborima radi predaje svega hdzu

Huki

Mi Bosnjaci vise volimo da naskodimo srbima nego da je nama dobro.

Makelele

Kakav je ovo bezobraznik

Opa, opa, opala

****

Juhu, juhu, juhuhu

Ovaj je posebno iritantan, a misli da je posisao Bizmarka. Čak ga ne vole ni u rodnoj selendri.

***

***

Ustavni sud bih bez srba i hrvata je bosnjacki sud

Krnji us ta vni sud bih je odavno postao iskljucivo bosnjacki sud, jer u njemu nema nijednog srbina niti hrvata, pa su samim time i njegove odluke neustavne i nistavne. Da ne govorim da us ta vni sud sam mijenja pravila po kojima radi, sam ukida sudijama starosnu granicu od 70g. koja je jasno us ta vom propisana, da bi nelegalno izabrana i pristrasna sda sudija seada palavric mogla i dalje praviti stetu srbima i hrvatima, valjda dok ne umre. Ironija je u tome sto je upravno us ta vni sud bih glavni krsitelj us ta va bih, kojeg bi trebao da stiti. Zato i zbog mnogih drugih bosnjackih krsenja ustava, koje sve listom ameri podrzavaju, bih se mora raspasti, kad-tad.

/ Najnovije