Nikšić o glasanju za gradonačelnika Mostara: Ovaj put neće im proći

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

politika ili sport

Gospodine Niksicu, niste vi za politike. Vratite se sportu...A tako bih rado rekao druze Niksicu, ali ne mogu. Vi i ne znate sta je to socijaldemokratija i klasna svijest.

Kralj

Eto vi sad imate priliku da ispravite ono sto je bh blok "upskao"

jasta

Eto vi sad imate priliku da ispravite ono sto je bh blok "upskao" ka Kralj Kako? Da glasa za SDA uhljupa? Samo sudrzani, nista glasanje, eto im opet HDZ na vlasti, sami su birali

Safa

Ovaj pacov nista konkretno i pozitivno do sada u politici nije napravio. Osim sto je unistio SDP.

Koel

Ovaj kreten prodao bosnjake prodao sto nam je najsvetije stebrenicu iznajmio od hdz dizalicu za 200 hilajda i on ima nesto da prica isto tako ce sada prodati i mostar fakin jedan ako bh blok ne glasa za guzina onda je za hdz i tu je tacka to ce im biti posljwdnja politika 2022 nece ih biti u tragovima na izborima kao i bh bloka svi bosnjaci ce glasati za bosnjake koji su krvavo branili ovu zemlju

Gost

Šta je gradžani, što se pjenite? Vi bi gradžansku (bošnjačku) vlast u Mostaru a većina Hrvati. A Travnik?

Sdp i naša stranka i ostali čafiri

Su prodali Mostar.

Slava Storonci

Crveni ne mogu iz svoje kože. Oni bi od SDA napravili Socijalistički savez i tako vladali do raspada jugoslavenskog tipa. U Mostaru bi bilo poželjno u punom iznosu uklopiti Srbe, kao treći narod, a "posvećenu" crvenu manjinu osloboditi ikakvog sudjelovanja u vlasti. Tri naroda su tri naroda, Švicrai ih imaju 4 i sve klapa. Zamislite, 4 naroda s 4 jezika i sve klapa. Učite od boljih.

Koel

Sta ti hoces konjino kakav travnik u travniku 20 % hrvata u mostaru 50% bosnjaka i nesta poredis ujkice aaaa doduse nema vas u drzavi na nivo statisticke greske samo izbora 2022 vidjet cete gdjw vam je mjesto

Meho

Ovaj kreten prodao bosnjake prodao sto nam je najsvetije stebrenicu iznajmio od hdz dizalicu za 200 hilajda i on ima nesto da prica isto tako ce sada prodati i mostar fakin jedan ako bh blok ne glasa za guzina onda je za hdz i tu je tacka to ce im biti posljwdnja politika 2022 nece ih biti u tragovima na izborima kao i bh bloka svi bosnjaci ce glasati za bosnjake koji su krvavo branili ovu zemlju ka Koel ko kaze da ce svi bosnjaci glasati za sda teroriste,pa sda teroristi su u koaliciji s hdz od 96.vi sda teroristi i nepismeni olosi ste zlo i mostaru i drzavi i narodu.vi cete na kraju propasti.

Let3

SDP trci pocasni krug!

Pajdo

Vazno je da cete pomoci da hdz dobije gradonacelnika,vi bi glasali prije za karadzica nego za sda gradonacelnika,bolje je da bude i gradonacrlnik ispred hdz nego predstavnik islamomrzaca. Konju jedan dali bi vi podrzali delegata sa tako malim brojem glasova iz Sda a da ste vi imali kandidata koji je imao glasova kao Guzina.

/ Najnovije