Nikšić nakon dobrih vijesti iz Brisela: Glavna vrata EU smo otvorili. Toliko o 'izdajama'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

***

samo istina

odgovaraćeš

hrkljus

***

Gost_Radio_Sarajeva

Gdje je Bakir?

Gore

Vrata je otvorio Vladimir

***

***

Bez sdfa mafije

***

Zbrajanje

Zbrajanje će biti na kraju mandata i snimanje svega šta će ostati od BiH.

Glasac

***

BuH

***

Botovi ...

***

Žvaljo

O čemu ovaj ? Normalno da je izdaja, prepustio si drzavu Dodiku i Čoviću da bi te EU potapšali po ramenu.

Handžar SS merhametlijo

ti si glup cim tako razmisljas, jedino je izdo i neka je komunjare, ko sto si ti. ka BuH Hebale ti komunjare nepismenog Alju Žvalju i sve vas (m)ujkane, ujkane i četinare. Kud vas Tito komplet ne iskorijeni 1945., da od vas ne ostane ni sjećanje, mamare vam smradne i jadne kvislinške pogane!

Guest

ko je otvorio vrata,da nije opozicija pritiska,nikad vi ne bi donijeli nijedan zakon,a šta bi s rudarima,šta tvoj ministar nabavi smeće od trolejbusa,tramvaju po noći vozaju pijesak umjesto građane po danu,sad ide struja,pa ???

adi

joj suplje, cuj glavna vrata ste otvorili, pa debilu otvaranje pregovora ne znaci nista, to oze trajati 20-30g sve dok ne ispunite uslove eu, onda ce razmisliti d avas prime

/ Najnovije