Nikšić: Hrvatska 12 godina nije provela uputu Ustavnog suda, a miješa se u BiH

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hehe

Ja bi im uveo sankcije. Inače ujdurma neće prestati. I stavit granicu oko 23% pa neka pjevaju!

Objektivan i nepristran

Jes eto, komsija vozi auto sa izlizanim cipelama, pa i ja mogu sa izlizanim gumama, aj ba ne rise. A sto se bosnjacka strana ne napravi pametnom i uvede takta i mjere posvuda, manje religije po medijima, manje slova "h" (tamo gdje ne treba), manje turcizama i arabizama i onda fino pusti BiH Hrvate da sami od sebe odjebu Zagreb? Nismo mi neki ljubitelji njih tamo, sami bismo mi njih smirili, na bosnjacku radost. Ali ne... Bosnjaci tandrljaju li, tandrljaju, eh pa onda pravo im budi. To all action, there's reaction...

Banja

Ta odredba u RH nije isto šta i kršenje orava celog jednog naroda u Bosni. Ustabni sud BIH je jasno rekao da su Hrvati u pravu, da im drugi ne mogu birati predstavjika. Toga nema nigde u svetu. Milanovoć radi protiv naroda, šta javno ucenjuje i sramoti zemlju, to se rešava i ucenjume bileteralno, sankcijama, zatvaranjem granice, takse...ima načina.

Evro

Kuje se hrvatski evro, na kojem je Nikola Tesla preko šahovnice i pored kojeg piše, velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA! Srpska banka uzalud kukala Evropi jer tamo se ne može svojatati tuđe! Tesla je hrvatski izumitelj iz Smiljana, koje god vere i nacije i boje kože bio, Hrvatska ga svetu dala i zato je na hrvatskom evru i hrvatski brend i. Nema vam u Uniji svojatanja tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja. Kakve veze ima Tesla sa Srbijom? Posetio je JEDANPUT u životu?

Moj gospodine

Gospodine Niksicu jednostavno ta govna kao sto su milanovic,plenkovic,covic,dodik,vucic i njima slicne treba ignorirat. Hrvatska ima milanovica koji je rusofil i ocito suradnik dodika u razbijanju BiH.Sa druge strane je plenkovic koji je briselski poslusnik,ali koji radi sto bi nas narod rekao ispod zita protiv BiH.sa one strane je vucic otvoreni piun putina,a dodik njegov.Svi pokusavaju izazvati nerede pa i otvorene sukobe u BiH da bi se svijetska javnost okrenula od ruske agresije na zapadni Balkan.I jesu li dosad uspjeli,a hoce li uspjeti; narabno da nece ako BiH patrioti stoje na suprot njima i bez obzira na medjusobne razmirice cuvaju neovisnu suverenu,samostalnu BiH.

Da se zna!

Sto se Hrvatska i Srbija petljaju u unutarnje stvari BiH kad u njoj nemaju iseljenistvo?! BH hrvati i srbi nisu narod ni dijaspore tih drzava. Oni su nacija Kraljevine SHS, kasnije YU drzava kojih odavno nema. Treba zabraniti Hrvatskoj na “ustavnu skrb” nad narodom BiH i ukinuti Specijalne i paralelne veze Srbije sa entitetom u BiH. Nemaju Srbija i Hrvatska dijaspore u BiH a Bosna ima dijasporu u njima! Nije BiH sastavljena drzavna zajednica da ima vise nacija.

Gost

Sto se Hrvatska i Srbija petljaju u unutarnje stvari BiH kad u njoj nemaju iseljenistvo?! BH hrvati i srbi nisu narod ni dijaspore tih drzava. Oni su nacija Kraljevine SHS, kasnije YU drzava kojih odavno nema. Treba zabraniti Hrvatskoj na “ustavnu skrb” nad narodom BiH i ukinuti Specijalne i paralelne veze Srbije sa entitetom u BiH. Nemaju Srbija i Hrvatska dijaspore u BiH a Bosna ima dijasporu u njima! Nije BiH sastavljena drzavna zajednica da ima vise nacija. ka Da se zna! Hrvati iz BiH žele da se Hrvatska brine o njima. Neće da njima vladaju muslimani. Bule su im ministrice, šire islam gdje god dođu. Spasite nas ovih primitivaca.

Gost

Hrvatska prima sezonske radnike iz BiH koji ovdje rade za 300 KM. A Bošnjaci tamo gdje su u većini Hrvatima ne daju posla. Prave im džamiju u Splitu. Šta će džamija u Splitu. Jeste li normalni! Ako hoće u katoličke zemlje, neka žive po pravilima istim po kojima živi kršćanin kad dođe u Teheran. Šire islam svuda po Europi, to im je misija. A u Sarajevu im bule ministrice.

Gost

Lijepe riječi su ukras!

Banja Luka

Nena šta da traže i da vas interesuju Hrvati u RH ako prava traž HDZBIH i Ustavni sud BIH je doneo jasnu odluku da su im prava ugrožena sa ovim izbornim zakonom i Komsićem i šta tu nije jasno! Sami ih terate u odvajanje Herceg Bosne.

..

@ gost …,,,His iz BiH !!!!

Potpisujem

Sto se Hrvatska i Srbija petljaju u unutarnje stvari BiH kad u njoj nemaju iseljenistvo?! BH hrvati i srbi nisu narod ni dijaspore tih drzava. Oni su nacija Kraljevine SHS, kasnije YU drzava kojih odavno nema. Treba zabraniti Hrvatskoj na “ustavnu skrb” nad narodom BiH i ukinuti Specijalne i paralelne veze Srbije sa entitetom u BiH. Nemaju Srbija i Hrvatska dijaspore u BiH a Bosna ima dijasporu u njima! Nije BiH sastavljena drzavna zajednica da ima vise nacija.

Bosna

Lijepe riječi su ukras!

ProtestANT

@ gost …..Stoko zapad nije katolicki !!!Siromasni dio zapada jeste katolicki a onaj demokratski i napredni dio zapada se vec davno izborio protiv takvih hulja kao sto si ti ….Idi u poljsku pa trubi o katolicanstvu ….

Gost

Grade li kršćani crkve po Turskoj i u Teheranu? Ne grade, i onu jednu jedinu Aju Sofiju su pretvorili u džamiju. A ovi šire islam po Europi, gdje god dođu prave džamije.

Boske

Ja bi im uveo sankcije. Inače ujdurma neće prestati. I stavit granicu oko 23% pa neka pjevaju! ka Hehe Mami sam ti uveo sankcije pa me danas zvala i cvili kako se poželila dobre ćune.

/ Najnovije