Nikšić: Domovina se brani tamo gdje je najviše napadaju. Nažalost to je danas u Banja Luci i RS

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Združeni za BiH

Ma svaka čast! Samo zajednički protiv zlotvora!

Kiki

25 novembar Dan državnosti BIH. 9 januar dan fasista i fašizma.

aca

Kada pocinje najveca proslova kako je najavio Mijatovic?????:):) Ne smijete pred vrata!

Viki

***

Sdp

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Isti si ko dodik

To je tvoj prijatelj koji se promijenio i sad tebi lici

🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦

🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦

25 Novembar

***

***

***

***

***

***

***

Hrvatska Srbija i Turska nemaju dijasporu u Bosni!

Preko 70% gradjana BiH voli svoju drzavu i slavi njene praznike. Ovi sto ne vole drzavu su insajderi, drzavni neprijatelji, borci za Hrvatsku i Srbiju. To su sljedbenici čtn i ust. Njihovo srbovanje i hrvacenje je produkt nacionalizacije stanovnistva KraljevineSHS. Jugoslavije odavno nema! Nema budicnosti mrziteljima u ovoj plemenitoj Bosni. Nemaju Srbija, Hrvatska i Turska iseljenistvo (dijasporu) u BiH!! Ogromno iseljenistvo ima BiH u njima! Ima li ijedan BH politicar hrabrosti otvoreno u kameru i facu kazati drzavnicima Hrvatske i Srbije “Nemte vi iseljenistvo u BiH. Sto se petljate u nase unutarnje odnose. BH katolici i pravoslavci nisu narod Hrvatske i Srbije. Muslimani nisu iseljenici Turske. Sto se ustavno ne skrbite o Gradiscanskim ili Americkim hrvatima ili Luzickim srbima?” Slicno je na TV porucio u mandatu VP Valentin Insko! “Nema Hrvatsa dijasporu u BiH. Nije to vas narod!”

Jole

>>Kada pocinje najveca proslova kako je najavio Mijatovic?????:):) Ne smijete pred vrata! ka aca<<pocela i zavrsila bez tebe!!!i i vidis da moze bez takvih kao ti

Xyz

***

***

***

/ Najnovije