Niko neće u njivu i voćnjake u ovom dijelu BiH: Dnevnica i do 100 KM

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

milenijac

Tik tok, instagram, nargila, pola hljeba i parizer...dosta! i taman do pemzije

Kuku lele uteće mi tele , kuknjava vječno

Sve će to pla***it krajnji potrošaći. Bez ugovora dnevnica može biti i 18 sati. Nema poreza ni doprinosa. Poljoprivreda je biznis kao i svaki drugi.

Tit

*** *** *** ???????

NB

Protjerali ste Bošnjake i Hrvate, a pametni Srbi sami otišli i sad nema radne snage. Pa bar migrante da zaposlite, možda bi oni radili!

Laž i samo prevare

100 km al u k.... imo sam vise ponuda za branje malina,vrh je da zaradite 40 km i obicno radite na konzervi cijeli dan,sve ostalo su ublehe.

Boki

>>Protjerali ste Bošnjake i Hrvate, a pametni Srbi sami otišli i sad nema radne snage. Pa bar migrante da zaposlite, možda bi oni radili! ka NB

Boki

Ti što pišeš o protjeranim muslimanima dodji u Banju Luku u kozarac pa vidi ko je protjeran, gdje su Srbi u Federaciji nema ih ni u tragovima

Ja

Svi smo mi protjerani nije važno tko je ko, i čude se nema radne snage. Fukate.

/ Najnovije