Niko ne zna šta se dešava: Palmer i Eichhorst odgodili posjetu BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Ima li iko od vas da je mjerodavan i da kaze Palmeru i Eichorst da nikakve zakone ne mogu donijeti u 12 mjeseci prije izbora nevazeci su po Venecijanskoj komisiji. To procitajte na Radio Slobodna Evropa ili se direktno nazvavsi ih uvjerite. Izgleda supljih tikvih dosta ima. Ovi stranci bi da prevare da udovolje kamenjarskom cigosu,a nasi supljoglavi mnogi.

Mostar

Odose Srbi iz institucija, muslimani iz pregovora o IZ, e sada bi i mi trebali zauzeti cvrst i jasan stav. Treci entitet!!!

Nadimak

Odlične vijesti. Palmere ne dolazi više!

Muslimani su otjerali babu Erdoana

a ne ove kmecavce

041

Samo neka sarajevska mahala misli da ce im drugi dati cijelu BiH na izvolite. Nije ni cudo sto vam tzv gradjanska drzava pocinje na Kozijoj cupriji i zavrsava na Dobrinji.

dP

Jasno je šta se dešava. Nema pregovora unutar BiH, onda ide raspad sistema. A vi i dalje živite u paralelnom svemiru.

Miki

Odose Srbi iz institucija, muslimani iz pregovora o IZ, e sada bi i mi trebali zauzeti cvrst i jasan stav. Treci entitet!!! ka Mostar koliko zatucan I primitives moras biti da te to raduje .Sta imas od treceg entiteta? Hoce li ti papak mozda biti bolje? zamisli koliko zatucan moras biti da ti je zelja treci entitet.Umjesto normalne drzave da sve funkcionise da nismp zadnja bijeda ....itd

/ Najnovije