Niko ne zna odgovor: Gdje je originalni primjerak Daytonskog sporazuma na bosanskom?

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Martić

***

Kiki

Dejtonski sporazum više ne postoji on je bio aktivan 5 6 godina i sada se vraca sve na R BiH.

Bosna

Bože dragi, ko nam vodi zemlju! Ne znaju elemtarne pojmove o dokumentima i njihovom čuvanju! Ne možeš im dati dvije ovce da čuvaju

Zbor

Šta je Dejton? Laz i podvala! Dejton je šprdnja, cinizam, podvala, hostapleraj, ludjacka kosulja, skalamerija, aparthejd, embargo, brabonjiste, smijurija, islamomrznja, masovne grobnice, secesionizam, etnicko ciscenje, progon i pogrom, genocid, velika svjetska sramota, bruka Zapada, sunovrat civilizacije! Znate li da bosanski katolici i pravoslavci (po vjeroispovijesti imenovani kao srbi i hrvati) nisu dijaspora ni Hrvatske ni Srbije?! Nisu njihovi narodi. Bosanski srbi i hrvati ne nose naziv po Srbiji i Hrvatskoj. Ime su dobili kao novoformirane NACIJA drzavne skalamerije KraljevineSHS-Jugoslavije. Nje odavno nema. Zbog losih temelja takva nije mogla opstati. Samo zlobnici su mogli secesioniste, insajdere Srbije i Hrvatske, naciji Jugoslavije, uzidati u temelj Bosne kao lazne “konstituentne narode”! Bosansko drustvo nije visenacionalno ni multietnicko. Bosna je starija od otkica Amerike! Ona je tradicionalno, vjekovima iste drzavnosti, jezika i kulture, ralicitih vjeroispovijesti. Multireligijska!

Pitajte ...

... sda, oni vole ukrasti.

Dejton je prevara

Nakon progona, pogroma i genocida nad muslimanima, pravoslavcima se, na 31% stanovnistva BiH, daje 64% prirodnih resursa na 49% drzavne teritorije!

ACA

KOGA BRIGA ZA PREVODE /KOJI NISU VERIFICIRNI/ NA BALKANSKE JEZIKE? USA SU GA PRAVILE I VAZI SAMO NA ENGLESKOM JEZUKU!

mile

eto, Sejdo je rekao d će provesti istragu, pazite sad 2008.godine.....i istraga traje. E tako je to u svemu kad Sejdo govori, a time samo zavlači jadne muslimane. A ovi mu slijepo vjeruju, poklanjaju apartmane na Vlašiću.. Ene, vidio ga sad, traži Dejtonski sporazum na "bosanskom" jeziku. Kopa po kontejneru.

Gost_Radio_Sarajeva

Kod Bakira u trezoru.

***

***

***

***

fekAlija dobio proljev, nije bilo pivske flaše

pa mislilac IZMET-lafo-Begović otro pedu sa dejtonskim papirima, ALAHAM!

kme, kme, kme, kRRRRRmeeeeeeeeeee

Dejtonski sporazum više ne postoji on je bio aktivan 5 6 godina i sada se vraca sve na R BiH. ka Kiki a kad si se probudio ono ti u 18,7 + ebvenbtualno babinih 5%! fekAlija dobio proljev, nije bilo pivske flaše

ramiz salkići poznat kao glooava sa uskršnje otoke

i sda_SUV-munira subašić uče sporazum napamet i usput ga prevode na arapski. oće bidnu deyton-agreement hafizi, ALAHAM!

Dodiče

Ako ne bi postojao Ustavni Sud i ako be bi postojao Visoki predstavnik, onda ne bi postojala ni Republika Srpska!!!! Nije to svedski sto, pa da uzmes samo sto ti se sviđa! Republika Bosna i Hercegovina!

Kako

Kako naci nesto na nepostojecem jeziku. Uzmite na srpskom.

Nek uzmu na hrvatskom

***

/ Najnovije