Nijemac oženio Bosanku, doselio se u BiH i ovdje uzgaja jednu od najskupljih riba na svijetu

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

***

Prije ili kasnije ce se vratit u Njemacku.

Znam za jos ovakvih slucajeva. Odu po dvadeset godina, ali se na kraju opet vrate. Najkasnije kad dobro ostare i shvate da su u BiH bez icega, prepusteni sami sebi.

333

@Ralle Nista komicnije ne postoji na svijetu od zatucanog papka koji sjedi negdje u svojoj jazbini, bez zivota i pameti, i pjeni nad tudjim zivotima i identitetima. Time se stvarno bave samo luzeri.

tuner

*** znas li ista o toj ribi i koliko kosta i je li se bas tako zove? pitaj nekoga kad ne znas hajvanu

alf

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

Carobnjak

****

Carobnjak

***

sparco

***

sparco

Normalno da je Bosanka,ali je etnički Hrvatica.Isto kao da Kinez ili Jevrej dođe živjeti u BiH,naravno da je i dalje Kinez i Jevrej.

obicna zena

Ovo je clanak o ribama a ne o vjeroispovijesti zene. Izgleda da niko nije nista shvatio! Akcent videa ( koji nije preveden nazalost) i clanka je na R IBAMA.

IKS

***

***

***

Gledas se u OGLEDALO dok pises KURVIN OKOTE!!!!

Tvoja majka ne postoji, samo jedna glupa ravaku koja te izbacila! ka IKS

Ralle

ozenio je bosnjakinju katolkinju stoko. ako uzmes sve sto je napisano zadnjih 1000 godina od svih vasih, vidjet ces da su BOSNJACI KATOLICI a to sto na silu hoces da si hrvat, to je odraz tvog poremecaja i toga da si niko i nista pa hoces da si neko drugi. precu su ti se zvali bosnjanima katolicima. to ti kazu i crkvene knjige i austrougarske i hrvatske knjige stoko. pomiri se sa tim stoko. bosna je starija od svih drzava u okruzenju i pomiri se sa tim. ka alf Jel te to babo, krepani gad Izmetbegović podučio, kad je 1993 godine u podrumu osnovao naciju tzv.bošnjaka. kako se izjašnjavao do rata? Srbin ili Hrvat, jer tada nije bilo Bošnjaka. Eto, to je ta tvoja tzv hiljadu godišnja posvijest..pametnom dosta. Ne može se na silu praviti povijest, a tzv.bošnje je imaju jedva 30 godina

Je li ti Joca Stroca StroSSmajer i Antisa Pavelic

Jel te to babo, krepani gad Izmetbegović podučio, kad je 1993 godine u podrumu osnovao naciju tzv.bošnjaka. kako se izjašnjavao do rata? Srbin ili Hrvat, jer tada nije bilo Bošnjaka. Eto, to je ta tvoja tzv hiljadu godišnja posvijest..pametnom dosta. Ne može se na silu praviti povijest, a tzv.bošnje je imaju jedva 30 godina ka Ralle Napravilo kuroatsku slavenski rasno cistu naciju sa potopljena kontinenta Mu preko kulta obozavanja razapeta palestinskog jevreja gdje je svaki zderetelj lesa u zetonima na planeti etnicki kuroat?

Zar vas baban nacije ajatola ruhola Tudjmanei 1990

Jel te to babo, krepani gad Izmetbegović podučio, kad je 1993 godine u podrumu osnovao naciju tzv.bošnjaka. kako se izjašnjavao do rata? Srbin ili Hrvat, jer tada nije bilo Bošnjaka. Eto, to je ta tvoja tzv hiljadu godišnja posvijest..pametnom dosta. Ne može se na silu praviti povijest, a tzv.bošnje je imaju jedva 30 godina ka Ralle Ne smjesti u arijevski iran rjesavajuci kistorijska lutanja povijesnim bespucima arijevaca sa potopljena kontinenta Mu? Odakle onda medju arijevcima rasna cistoca osigurana semitskim kultom zderanja lesa i i obozavanja razapeta jevreja?

BOŠNJACI

Jel te to babo, krepani gad Izmetbegović podučio, kad je 1993 godine u podrumu osnovao naciju tzv.bošnjaka. kako se izjašnjavao do rata? Srbin ili Hrvat, jer tada nije bilo Bošnjaka. Eto, to je ta tvoja tzv hiljadu godišnja posvijest..pametnom dosta. Ne može se na silu praviti povijest, a tzv.bošnje je imaju jedva 30 godina ka Ralle " Branislav Nušić je 1908. godine napisao roman zasnovan na liku i djelu Hadži Loja. " U njemu se spominju izričito Bošnjaci tj. katolici, pravoslavci i muslimani svi pod tim imenom a nigdje nema Hrvata ni Srba ..... nađite i pročitajte ako znate gdje je biblioteka u vašem gradu ;-)

/ Najnovije