Nije Neum: Znate li koji je bh. grad danas u 14 sati bio najtopliji

1
Radiosarajevo.ba
Nije Neum: Znate li koji je bh. grad danas u 14 sati bio najtopliji
FOTO: Radiosarajevo.ba / Mostar / Arhiv

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom u centralnim i sjeveroistočnim područjima.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 12 stepeni, Bihać i Sokolac 18, Ivan-sedlo 19, Prijedor 20, Banja Luka, Gradačac, Livno, Sanski Most i Široki Brijeg 23, Bugojno, Jajce, Sarajevo i Tuzla 24, Zenica 25, Drvar i Grude 26, Neum i Trebinje 28, Mostar 29 stepeni.

Sutra u Bosni umjerena oblačno vrijeme. U poslijepodnevnim satima sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom u centralnim i istočnim područjima.

Naučnici upozoravaju: Na Balkanu slijedi 'pakao' - ne piše se dobro ni ovim zemljama

Naučnici upozoravaju: Na Balkanu slijedi 'pakao' - ne piše se dobro ni ovim zemljama

U Hercegovini pretežno sunčano.

Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 29, na jugu zemlje do 32 stepeni.

U Sarajevu umjereno oblačno vrijeme. Poslije podne moguć je kratkotrajni pljusak i grmljavina. Jutarnja temperatura oko 13, a najviša dnevna temperatura oko 26 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije