Nije imenovan četvrti sudija Ustavnog suda FBiH, oglasio se OHR

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hocete

katolika?! Hocete moj *****!

Porfiricus Geneticus

Eto Schmidte I OHR-u prilike, sad možete nelegalno djelovati pa postaviti kakvog lika iz HDZ+a, ne bi vam bilo prvi put!! Pitajte Čovića koga bi on tutno!!

Seronje

Najbolje da idiot pita plenkoviča koga da "nametne"!

Bratski kriminal

Cavara imenovao tri sda i hdz pijuna, uz saglasnost potpredsjednika Dunovica (DF) i Mahmutbegovic (sda). Cetvrtog clana nisu svjesno izabrali jer treba da dodje iz reda Ostalih. Bagra kriminalna nastavlja tamo gdje je stala.

Kriminalna banda

Eto Schmidte I OHR-u prilike, sad možete nelegalno djelovati pa postaviti kakvog lika iz HDZ+a, ne bi vam bilo prvi put!! Pitajte Čovića koga bi on tutno!! ka Porfiricus Geneticus Pa imenovan je vec od strane cavare, dunovica i mahmutbegovicke, kao i sda clan. Problem je sto se mora imenovati i neko iz reda Ostalih ali hdz i sda to pokusavaju sprijeciti

/ Najnovije