Nihad Uk: "Prijateljima poput Johann Sattlera nikada ne kažemo zbogom, već samo doviđenja"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uh uh Uk

Vodi ga kući kad ti je takav prijatelj.

Jadan si ti

Uk..ne znaš jesi pošao ili došao..makar znas okrenuti se i pogledati iza sebe haos

Ti nikad ne bi vidio vladu KS

Da nije bilo tog lika, a i ne biste zasjeli nesposobni tu gdje ste, da vam taj sa Smitom nije pomogao.Pitaj ljude na ulici sta misle, a ti govori u svoje ime.Neka ide, i neka ne dolazi.

Ja1

Da nije bilo tog lika, a i ne biste zasjeli nesposobni tu gdje ste, da vam taj sa Smitom nije pomogao.Pitaj ljude na ulici sta misle, a ti govori u svoje ime.Neka ide, i neka ne dolazi. ka Ti nikad ne bi vidio vladu KS Garant bi vi iz SDA nasli nekog Berila da vodi vladu

Trefzui

MALENI , NIJE TI ON PTRIJATELJ ! ON JE BIO U BO I HE ISKLJUCIVO POSLOM ! A STO TI I OSTALA SARAJ EKIPA HOCETE SVE DA POTKUPITE ,TO JE VAS PROBLEM . PROVIDNA DJECA ,VIDI VAM SE KROZ GLAVU .AKO HOCETE BITI LJUDI ,NIJE TESKO , BUDITE PRIJATELJI SA KOMSIJAMA ! VOZDRA !

Friend

Šta će BiH neprijatelji kad ima takve prijatelje ?

Mujo Hrsuz

Na naših 24% ne kaže se "doviđenja" nego "allahimanet". Kakve su nam ovo nevjernike doveli na vlast???

Sanjalica

Na naših 24% ne kaže se "doviđenja" nego "allahimanet". Kakve su nam ovo nevjernike doveli na vlast??? ka Mujo Hrsuz SAMO TI GLUMI MUJA I SPOMINJI 24%, A VAS JE 10 % I SRBA 17 %,PA SAD UZMI RAČUNALO I VIDI KOLIKO VAS IMA UKUPNO.

haj i ti uk ko i enverov sin jakir!

Prije treninga, Sergej Jakirović i njegovi dečki bili su na misi u kapelici Svetog Josipa ispod južne maksimirske tribine.Ima jedna zanimljivost kad se radi o redovnim odlascima na mise. I prije se odlazilo, ali nije to bio neki kontinuitet, događalo se tu i tamo. Međutim, Jakirović i društvo odlazie redovno na mise nakon onog poraza od PAOK-a u Solunu. A sigurno znate što se dogodilo nakon tog poraza u ožujku ove godine. Dinamo nije izgubio niti jednu utakmicu! Nanizao je 19 bez poraza, 17 pobjeda i 2 neodlučena rezultata. Naravno, nije za Modre zaigrao Svevišnji, ne slaže taktiku, ne zabija golove... Ali eto, svakako jest zanimljivo da od onog dana kad dečki iz plavog kluba pohode mise u kapelici Svetog Josipa ne znaju za poraz. Neka tako bude i u srijedu u Bakuu...

/ Najnovije