Nihad Uk: Građani već bojkotuju proizvode, ne mogu priuštiti

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Ako ce drzati na mjesto direktoricu KCUS bez diplome nego nego lopov ti meni ja tebi. Mazohisti gradjani dodjite jednom pametivrijeme je davno bilo. PDV na hljeb porez na Kladionice ne ??????

YY

Ne seri Nihade. Šahara ti iz dupeta viri !

Gost

Dobro čovjek govori. Koliko smo slabi mi nikome ništa nismo u stanju napraviti. Ni dobro ni loše.

JA1

Ovaj čovjek je intelektualac za onog SDA- ovog bilmeza ali se odmah nadje drugi SDA intelektualac da mu kaže ne seri, hahahaha

Gost

Treba bojkotovati firme povezane sa Čovićem, ka npr kladionice, to je rečeno, zar Ameri to ne rade Dodiku?

SR

U pravu covjek 100%

/ Najnovije