Nihad Uk o bušenju guma na vozilima sa srbijanskim tablicama: "Sarajlije ne daju svoj ugled"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Lijepe riječi su ukras

Dji kani

iz Lukavice busili gume!

T

Ko zna ko je i zašto bušio gume. Sve lići na montažu događaja

Tako je

***

Uk na Luk

Novoreintegrisane “Sarajlije” buše a predratne popravljaju. Papanluk u Fildjan Avliji

Svugdje isto.

Siljokurani. Niko od njih ni rodjen nije bio kad je bio u ratu, kamoli ucestvovao, kamoli PTSP zaradio... Ali ako je razvaljivat, vrijedjat, uzvikivat kojesta, ma eto ih odmah. I u nas ovdje crtaju U sa krizem iznad, a VEZE NEMAJU ni sta je to, ali! Isto tako srpske tablice samo je li uocilo, evo ga na to ko muha na g... I ako mu sta kazes, nocu ti dolazi unistavat imovinu... Heben je taj pubertet, dok to dodje pameti, ti moras sa njim deverat... Mislim da je najpametniji na svijetu, a glup ko qratz...

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Ralle

***

BRKICA

TO JE DOKAZ DA JE SARAJEVO ***

mikijeva mama

***

Jole

Jedini dobar musliman je musliman koji visi na grani ka Miki Dzeci gajtan oko tvog vrata koji te davi

Rajko

Ne treba ići u Teheran..pardon, Sarajevo i gotova stvar. Ludji je onaj koji ide u prijestolnicu islamske tame i mraka. ka Ralle Ni Drinu ne prelaziti

Prometheus

Opet se ovaj Miki geterosovac uspandrco, mogao bi mu neko u posjetu a nije deda mraz. Ovaj Uk je rijetko mrzak lik, pravi balo e ono nešto propagira a pojma nema šta treba. Hajde KS vlasti snosite troškove zbog štete koju je napravio nekakav maimoon pa se je i turistima ali i domaćim oosrao u ćeif.

***

***

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Леми

Ово су сигурно геноцидаши радили како би нањели штету добрим бошњанима! Исто као што су себе самостално и добровољно бацали у Казане како би нањели штету мутиетнићкој Армији БиХ! На све су ђикани соремни. Чувајте се!

Koki

Ni Drinu ne prelaziti ka Rajko

/ Najnovije