Nihad Uk najavio: U centru Sarajeva umjesto parkinga uskoro će biti postavljena fontana

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lela

Inače ima previše parking prostora u Sarajevu ?! Zašto se fontana nije planirala preko puta Doma Armije , ispred Ekonomskog fakulteta , svakako je tu pješačka zona , ne želi da se zamjera sa privatnicima, lakše je uzeti od države

Mex

Gdje će s Autima stručnjak jesi našao rješenje možda il su vaše odluke uvijek površne

Joja

Stvarno kretenska rjesenja. Pa sta da radimo sa autima kretino i onako moras 3 sata kruzit da se parkiras ,za trojku sam svim srcem bio,ali svaki dan ye vidi da nista nisu bolji od odvratne sda.

Nadimk

Ministre UD,da li ste automatski osmislili rjesenje problematicnog parkiranja,ili si o ovome razmisljao zaslijepljen radovima i procentima iz tih radova od Bosmana??

pačija škola

to bi jedino imalo smisla da zabranite ulazak automobila u stari dio grada, s tim da ti onda trebali napraviti podzemne garaze do uslaska u stari grad... a na ovaj nacin na koji pristupate isto ko kad se skupe djeca u parku i krenu price cega da se igraju..

Brainstorming

Jesu ovo sami smislili ili su konsultovali AI

obicna zena

Ima li u planu kakav park ili igraliste u N.Sarajevu? Ili niče neki novi neboder? Pitam onako.

Ja1

Svi ovi koji se bune, parkirajte u g u zicu, hodaj malo seljak, imas i gradski prijevoz

ima se

Ma ima trotoara i autobuskih stanica kolko hoćeš. A pošto murja ne kažnjava osim kad ih neko zovne... Bujrum narode parkiraj Uštedi koju marku.

Sarajlija

Zabraniti saobracaj u centru grada, samo vozilima za dostavu, vatrogascima, i hitnoj, kompleksasi neka ostave van centra auto, i prosetaju

Sarajlija

Svi ovi koji se bune, parkirajte u g u zicu, hodaj malo seljak, imas i gradski prijevoz ka Ja1 Bas tako, hoce papak u papucama na kafu, i cevape, oderi 20km sat pa nek se ****i *****i

Glas razuma

Svi ovi koji se bune, parkirajte u g u zicu, hodaj malo seljak, imas i gradski prijevoz ka Ja1 koji je prljav, kasni, pun dzeparosa a mogu te i ubiti tamo. Ne lupetaj!

bizoni

kakvi bizoni, ima li i jedna od desetina izgradjenih fontana da je funkcionalna u gradu a oni prave jos jednu.na ilidzi izgradjena pa onda zatrpana zemljom cvjece posadjeno da bi na kraju bila uklonjena.Alipasino, c faza izgradjena odumrla, b faza izgradjena odumrla, ciglane isto.Spomenici i fontane najjednistavniji nacin za zavrtanje love.

Iva

Papk balavi glupi! Hvališ se trošenjem novca na gluposti u gradu koji ima siromašnih i polugladnih ! Kako je netko ovo glupo sisanca mogao izabrati?

Ohrhft

To, to samo ukinite parking. Uče jesi razmisljao gdje ce ljudi s vozilima? U dzep mozda Uče? Kakvi ste vi ublehasi, ko sve nam je top po gradu samo nam jedna fontana fali, moze li gdje i kruzni tok oko nje?

Gcdvbj

Oooooo (k)U(r)Če urbanisto iz pelena

Emela

Hoces li to Uk u praviti od onih para sto su ostale,jer se preko 100 mladih nije prijavilo do kraja da dobiju onih jadnih 4816 km.

/ Najnovije