Nihad Uk jasno odgovorio: 'Mladima neće biti isplaćeno dodatnih 5.200 KM subvencije za stanove'

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samir

Podnesi ostavku *****o razrooka

Željko

Nihade dragi pa svi ti neke pare traže a ti samo govoriš da nema! Daj sagni se,okreni se po kancelariji možda nekih novaca i nađeš. Nismo te džabe takog mladog postavili! Budi kreativan

nasvasta

Mladi će te elegantno i tebe i tvoju stranku poslati na smeće.

***

***

Crkavanje

Ne dajte mladima ništa, bar da se skupi za još koji auto dok godina nije prošla. Nisi frajer ako ti država ne kupi limuzinu godišnje.

???

Šta je sa onim Fondom za izgradnju?

Didi

Covjek 2 puta u godini vara mlade.Nevjerovatno.2 puta im kaze dobicete pa onda necete dobiti.Svasta.

Guest

E zapamti što ti kažem nikad niko od moje familije neće više glasati za tebe i tvoju stranku, a to nije mali broj ljudi. Zbog podržavanja tvojih ideja i koalicije sa tvojom strankom nećemo glasati ni za stranke Trojke. Haram vam bio glas koji sam dao za vašu stranku! Za mene ste završili za sva vremena, glasat ćemo za SDA, SNSD ili HDZ , za vas više nikad dok sam živ životom. Na političko smetljište ćeš ti Nihade Uk.

Laxative

Zato ćete dobiti za izbore i od mladih a i od starih i to šup kartu.

Ibrahim krstic

Ljudi moji.Incijativa izglasana da se mladima podijeli razlika i onda dolazi ova karikatura i kaze ne moze.Je li on to jaci od svih poslanika zajedno ili smo mi ludi.

Senci

Vazno je da je njegova supruga prije par godina dobila 10000 km subvencije.Ostali ne moraju.

Ja1

***

***

***

Edin

Ti ne moras Nihade dati razliku.Ali isto tako mi ne moramo glasati za tebe i trojku.Zavrsena prica.

Dijana

Pa draga trojko da li ste svjesni sta vam ovaj Uk radi.Zbog njega ce te izgubiti i lokalne i opste izbore.

Jasko

Neka g.Campara i g Hodzic sada reaguju i objasne nam kako to Uk moze ponistiti izglasanu incijativu.

,🤑🤑

Mladi koji imaju paretine za stan, neće imati problem zbog 5 milja manje. Njima je to sića.

Opametnila familija

>>E zapamti što ti kažem nikad niko od moje familije neće više glasati za tebe i tvoju stranku, a to nije mali broj ljudi. Zbog podržavanja tvojih ideja i koalicije sa tvojom strankom nećemo glasati ni za stranke Trojke. Haram vam bio glas koji sam dao za vašu stranku! Za mene ste završili za sva vremena, glasat ćemo za SDA, SNSD ili HDZ , za vas više nikad dok sam živ životom. Na političko smetljište ćeš ti Nihade Uk. ka Guest<< 20 godina vam je trebalo da shvatite šta sda radi a sada kao odmah skontali oko ovih?!

Derim

***

/ Najnovije