Ni za 100 KM dnevnice voće nema ko brati, zemljišta propadaju

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa

Ru to radi narodima ali to niko ne vidi, donesu propise, uredbe, pomazu korumpirane politike, a to zavrsi tako sto cam onda uzmu zemljista , privredu, banke i radnu snagu a vi ostanete samo mali robovi. Do je demokratije zauzimanje zemalja jer puskom dva puta u istoriji nije islo pa smu smislili prava i demokratiju a iza toga je isti cilj.

Matija Gubec

Stara seljačka priča. Još nisam nigdje pročitao da neko traži radnike za berbu. Kolika je satnica a ne 50 KM šesnaest sati bez bilo kakvog ugovora. Da li se na te radnike plača porez i doprinosi državi. ?? I poljoprivreda je kao i bilo koji drugi biznis . Država bi morala povesti računa o ovome a ne seljacima uvijek gledati kroz prste jer kao oni hrane narod. Hrani nas uvoz. Domaće više ništa i ne kupujem jer je sve puno skuplje i još lošije kvalitete od uvoznog.

Ma ja

Sto lazete rijetko ko placa vise od 30.pa i 30 ako zaradite dobro je. Petljate lazete.

Eh

Dajte broj ko placa 60,naci cu sutra 20 radnika,to su njihove lazi. A narodu je dosta lazi i prevara. Svi obecaju na kraju dana dobijes 25.lopovska posla.nemojte im radit đaba.

/ Najnovije