Ni milijarde maraka pomoći iz dijaspore ne pomažu Bosni i Hercegovini da se pomjeri sa europskog dna

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Druskan

Pa kad je 80% budzetskih korisnika i 20% u realnom sektoru koji se slomise od posla da namire budzetlijske plate. Pa bolan, otvoris firmu i ostavris promet od 100.000 i drzava ti uzme 17000 na PDV, i 10.000 na dobit. Ni trepnuo nisi uze ti 27.000. i onda ti se nalakti inspekcija na kosti i uzmu jos 3.000. Znaci od prometa ti odfikari 30% i ne pita te imas li i jesi li naplatio. A gdje su plate, doprinosi, licence, racuni, rezije, troskovi odrzavanja svega, oprema....i onda se pitaju sto nema pomaka. Pa nema, jer motor drzave je privreda, privatnik i realni sektor, a ne budzetski aparat samojed.

Ne pijem dok Paja vozi

Da nije dijaspore, pola naroda bi gladovalo. Hvala im.

King

Treba dijaspora da ne salje nista pa da vidim ove pametne političare kako bi onda. 30 godina nas jedni te isti vuku za nos i pricaju istu pricu a narod kao ovca.

Gazija

Mafija i nesposobni uhl**** na vlasti,dodo je u pravu treba je unistit.ovo je drzava patnja narodu.

Adi

***

meho

sve je super, sda..sda ..sda

Mufid Memija

Običnom narodu ne pomaže ali pojedincima koji nas pljačkaju i u čijim džepovima taj novac završava itekako pomaže.

/ Najnovije