"Ni ispod kamena ništa nije živo": Veliki pomor ribe u 2 bh. rijeke, niko još ne zna šta je uzrok

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Laze ekoloska mafija

Fino pise na Facebooku. Bill Gates je kriv za sve

Pa eto, vec je jasno sta je.

Sada samo akcija protiv pocinitelja. Ako ide sudskim putem, ide, ako ne ide, zna se. Miniraj, razvali i usutkaj za vijeke vjekova amen. Ti trovaci zarad njihovih profita nemaju pravo da to rade.

Halo Gebelsovac, kako je ojtra?

Fino pise na Facebooku. Bill Gates je kriv za sve ka Laze ekoloska mafija .............. Tom metodom ¨¨diskusije¨¨ se sluzio prvi u povijesti Goebbels. Cestitam ti na izboru, nadam se da si svjestan sta si lijepis na celo.

Tuner

To se u nirmalnoj zemlji rijesi za 20 minuta. I zavrsi na robiji budala

/ Najnovije