Nezavisni blok: Milanović nastavlja da ponižava državu Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

no comment

I nikakvog komentara, do ovog mog!!! Narod je ovdje zbilja zaboravan. Zato ce nam se ponoviti i genocid i UZP. Umjesto da bojkotujemo i Hrvatsku i Srbiju dok su im na celu Milanovic i Vucic, mi tefericimo...

Guest

Milanović ponižava prvo Hrvatsku pa onda sebe,ovim činom je o njima sve rekao.

Gost

Muslimanskom fašizmu stvarno nema kraja. Pojest će vas mržnja.

Martić

Ovaj lokalni portal (sarajstanski) je izrazito fokusiran na događanja u HR kao da im je to zakonom određeno. Pišite o lokalnim temama (u Sarajevu svaki dan desetak ulica nema vode) a okanite se Zagreba i Hrvatske jer su od vas udaljeni nekoliko svjetlosnih godina.

Gost

Garibi tražite od novog visokog predstavnika (Gubernatora) da ga sankcionira ili sankcioniše po vašem samozvanom BOSANSKOM.

zoma

Bravo Milanoviću dosta je bilo ponižavanja i maltretiranja Hrvata.Pokazao si da imaš kičmu i razum a garibi nek kmeče

gost urednik

Derite i ustaš i četnike, to anticivilizacijsko smeće. Milanović je roša a rinaka i u sadejstvu sa Vučićem pokušava zaokružiti što je napravljeno UZP ( da su živi ležali bi u zatrvoru i Franjo krivousti i Slobo) i genocidom. Bosanska nacija se uzdiže i to ih boli.

Guest

Guest @Mostar Nemoj lupati ne biste cuvali da niste imali koristi. Medjunarodni crveni krst vam je sve debelo placao. U tvoju pricu samo budala moze povjerovati. Narodna izreka kaze: Ne laje cuko sela radi nego sebe radi.

/ Najnovije