Nevjerovatno: Žena u BiH dobila penziju u iznosu od tri marke!

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cudno

A sta je razlog, ovo je samo dio price. Ja uplacujem zestoko u penzioni i zdravstveni, a lijece se kojekavi koji nece da rade, svercaju i na birou stalno.

Komad

I još 2 marke poštaru što je donio penziju.

Rasim

Sda teroristi su napravili od bosnjackog naroda jad i bijedu.begovski sistem,zato ova drzava nece dugo opstati,nestat ce 100%. Do 2025 ova ce drzava se raspasti.

Travnik

To su vam ti merhametli sda teroristi i ljudski otpad.pate dem borce,radnici rade za sadaku,socijalni sistem koriste bogatuni,pa i biro koriste samo bogatuni.dok s drugu stranu imate masu naroda bez marke primanja,primjer dem boraca u sb kantonu ih diskriminisali tako da nemogu ostvariti boracki dodatak dok u svim ostalim kantonima su to vec ostvarili.mayer vam jeb... sda teroristicku natjerat cete nas da se moramo oruzjem borit za egzistenciju.

/ Najnovije