Nevjerovatno: Sarajlija duguje skoro 250.000 KM za kazne u saobraćaju

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Žuži

To nije Sarajlija, to je pećinar.

Namidak

To nije Sarajlija, to je pećinar. ka Žuži ne rise majke ti... sta su to Sarajlije nadljudi... najvece seljacine u gradu su se naselile u Stari grad. Dok je Braco rahmetli bio ziv u njegovo vrijeme postojale su Sarajlije. Vise toga nema, droga alkohol i prostitucija su ucinile svoje.

Voksal

Uhapsite bagru. Ja da dugujem porez 200000 uhapsili bi me. Dug je dug.

Infidel

Pa, kako registruje auto?! Ja nisam mogao registrovati zbog duga od 3,60 km.

Nismo svi jednaki

Kako je uopšte to moguće?! Meni ni sitni dugovi ispod 100 km nikada nisu prošli.

Dokle više ovako

Hitno naplatiti, nakon što ga se skloni sa ceste prije nego iko strada. Ili se čeka upravo to? A onda utvrditi odgovornost nadležnih za ovakve propuste! Svih koji nisu štitili interese i sigurnost građana već ovakvih spodoba. A onda i tim naplatiti kazne za sve propuste koji su doveli do ovolikih iznosa. I tako dalje...

Guest

Neka kopa kanale dok ne otkvita dug. Hapsi bagu!

Dobrinjaxxx

Nije bgm do tog sarajlije.. nego do vlasti.. kad moze da vas haba u zdrav mozak neka haba.. kako je moguce da covjek duguje toliko novca.. a bijeda ode u zatvor radi sjece drva.... ili vec neke druge sitnice.. neka nam tih Sarajlija.. menadzera.. neka nam ih..

Alo

Zašto ne Hapsite i oduzimate vozila i ostalu imovinu plus vozačku doživotno

borac1992

Policija, Sudovi i Tužilaštva najveći problem u Federaciji

/ Najnovije