Neven Anđelić: Šta ostavka Johnsona znači za Veliku Britaniju, ali i BiH i Balkan?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne zna se sta je gluplje, naziv clanka ili ''strucna analiza''...

Kakav utjecaj na zapadni Balkan moze imat koji cinovnicic sjedi u Downing Streetu? Prvo koji god da sjedi, on je samo pijun u rukama Amerikenjaca. Drugo, samo GB je mikro igrac u usporedbi sa Rusijom, a trenutno je Rusija ta koja PODUZIMA... Dakle, clanak izuzetno glupo naslovljen.

Mikica

Engleska metla je otisla. Odavno nesta nije bilo uredu sa njim i njegovim ponasanjem. Sto se tice malignog uticaja Rusa, nema zemlje na svijetu sa malignijiom uticajem od UK-a. Gdje god da su cizmu spustili, bilo je krvi. A sto se tice njegove politike prema Rusiji, to je kao kad medvjedu sleti muha na uho. Ovaj mahne, a muhe se usere od straha i odleti. A koliko je njegova politika bila dobra spram Rusije vidi se da Rusiji dobro ide, i vojno i ekonomski. Problem je sto maliciozni anglosaksonci kontrolisu svjetske medije i lazima stvaraju prividnu sliku o njihom uspjehu, i ruskom neuspjehu. U Rusiji su polozili koplja i Napoleon i Hitler, pa ce i ovaj prco Zelenski. Anglosaksonci ce ratovati do posljednjeg Ukrainca.

Mythbuster

Ožalošćeni: Volodimir Zelenskiy, tabloid Sun, Donald Trump i Sabina Čudić, te brojni uposlenici British Councila, UK ambasade i pridružena banda špijunskih vucibatina iz NVO sektora.

Ratnik preko tudjih ledja

agresivan izgleda uvijek kao da je drogiran njegov optimizam da unisti Rusiju preko tudjih ledja toliko je providan njegova podrska ukrajini i bosni sa naoruzanjem i zlato koje dobija od Turske za muslimane u bosni

/ Najnovije