Neum bi uskoro mogao dobiti novu plažu, evo gdje bi se nalazila

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Admir

Može li se napraviti jedna plaža u Neumu na kojoj je zabranjeno donositi tepsije sa pitama,ostavljati ogriske od voća i piti dvoguze tuzlanske pive?

Kad ti po Sarajeva i hahara nagrne, malo ce tebi

biti i ta nova plaza, nego ces fino na sprat plazu...

Jole

Može li se napraviti jedna plaža u Neumu na kojoj je zabranjeno donositi tepsije sa pitama,ostavljati ogriske od voća i piti dvoguze tuzlanske pive? ka Admir prvo bi trebalo prevaspitati dobar dio tih istih koji posjecuju te plaze jer njihov mentalni sklop ne zna za drugacije i on nosi sa sobom svoje ruzne navike i obicaje gdje god da krene a drugo moglo bi se i povesti racuna kakve ce te plaze biti..da ne bude opet podzida visine od dva metra sirine jedan metar pa se snalazi kako ces uci i izaci iz vode..jos dok ovi tzv ugostitelji poredaju lezaljke jer su te plaze valjda njihovo pravo..

Domaci gost

Moze jedna plaza za djecu sa puno hladovine i da ima pristup za invalide i rampa za more da invalid moze da ude u vodu,.

/ Najnovije