Nesvakidašnja scena u Sarajevu: Žena bila u kupovini, saobraćaj blokiran

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

boki

svakidašnja scena u Sarajevu:

sdddsff

kakva bahataost. Trebalo joj je oduzeti mercedesa.

Mikan

A ne...vi ne poznajete propise.....ona moze tu parkirati...ipak ona moze pisat po fukari.....

ghost

Uzmite joj vozacku na 5 godina

Fuke

Šta se ibretite, dotična je to od Seke naučila. Ima pravo da parkira gdje hoće.

Tako je to

Kada svi šute ko debili. Treb'o joj je neko prići i pljunut' je po sred glavuše seljačke. Nikad više ne bi tako stala ali niko ništa i zato ih je sve više. Ja bi je sa merakom hraknuo, onako građansku i u skladu sa njenim odnosom prema okolini. Stoka seljačka, drška, arogantna...

Blink

Kakva kazna????!? Msm,bilo je seljaka i prije ...ali je sistem funkcionisao ! Seljanka izgleda ne zna da ima garaža ..stani na poljanu

Gost

Mercedes se voza, a u glavi grama mozga nema!! Objavite broj registracije i ime te primitivuse!! Kazna za parkiranje na zabranjenom i pogrešnom mjestu- gdje je pauk??

Jass

Komentarori uglavnom podvlace seljanka, seljacki, seljaci, dosli seljaci. Palanko. Svi amo mi provi ncijalci. I to teski.

Opusteno

Bahatost I bezobrazluk na svakom koraku u gradu, samo poravnit .

22

Niko ne primjecuje jos jedan clickbait papanluk radiosarajeva.ba "saobracaj blokiran"

B

Misli ima mercedes pa ko je ko ona a ponasa se ko da je dosla iz divljine

MAKTUB

Šta se ibretite, dotična je to od Seke naučila. Ima pravo da parkira gdje hoće. ka Fuke Manite se g-dje Seke. Ako nista, nije zaustavila saobracaj, i usla je na minutu. Mozda se je zurila. A zasto se niko ne buni sto na glavnim prometnicama gdje god se nalazi banka, na skretnicama za autobuse ima uvijek i po 7-8 auta tako da autobusi i trolejbusi moraju stati nasred glavne prometnice.

Jah

...’dje vi tu vidite gospodju?! To je obicna hohstaplerka!

Pa

Ja vidim samo jednog krivca što je sve postalo ovako kako jeste, problem je u nama, godinama šutimo i dopuštamo ovakve nebuloze u svom gradu da je više svakome ko dođe ovdje to postalo normalno i dopustivo. Trebat će nama godina i godina isto tako i truda da ponovo ovaj grad vratimo na normalnu funkciju.

Veteran64

Ova i ovakve nikad asfalta vidjeli ne bi da nije bilo agresije!

/ Najnovije