Neslužbeno: Hrvatska uskoro ukida sva ograničenja za građane BiH?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hiko Bosanac

…MOŽDA SAMO ISPRANIM MOZGOVIMA KOJI IDEALIZIRAJU EMANCIPACIJSKI NAPREDAK PROSJEČNOG DALMATINCA. U SUPROTNO SAM SE UVJERIO PREVIŠE MNOGO PUTA I TAKO DA MI JE GORE NAVEDENA VIJEST POTPUNO VIŠKA…. ŠKRTAC, PRZNICA, NELJUBAZAN, SITNIČAV, KSENOFOBAN, NACIONALISTA….SVE DRUGO NEGO ŠTO BI TREBAO BITI ČOVJEK KOJI JE UPUĆEN NA STRANCE. JADRAN ME NIJE VIDIO ZADUGO, VIŠE OD 10 GODINA I JOŠ DUGO NECE. ETO IM GA. NEKA IM DOLAZE ONI S “HR PUTOVNICAMA” IZ HERCEGOVINE, KOJI SU ISTO “HRVATI” (KAO ŠTO SAM I JA MEKSIKANAC) …ET TAKO SU HRVATI …….GLASAČI ZA TUĐMANOVU ZLOČINAČKU IDEOLOGIJU…. DOSTA JE BILO PONIŽENJA OD GORIH I POKVARENIJIH … USPUT: IZBORNI A I TREĆI – AL U LIMBURGU !!! ŽELJKO KOMŠIĆ – DO SMRTI !!!

Skenderbeg

Jedinu dobru stvar što je Hrvatska donijela u zadnjih desetak godina je zavedene mjere bosancima za ulazak u Hrvatsku. Misle na naše zdravlje i novčanike. Zašto da donosimo nove sojeve koronavirusa sa godišnjih odmora i da tamo ostavljamo ogromne novce kod ljudi koji te ne poštuju i ne vole. Osim Neuma imamo zaista mnogo vlastitih predivnih krajolika gdje provesti odmor a danas ni jedna država i destinacija nije daleko. Crna Gora, Albanija, Grčka ,Turska pa i Italija.

Gost

Skenderbeže, jel ti to smatraš Neum svojim? Isto koliko je i Goražde hrvatsko.

Skenderbeg

Skenderbeže, jel ti to smatraš Neum svojim? Isto koliko je i Goražde hrvatsko. ka Gost Sigurno da smatram , naročito grad . Ona sela gore me ne interesuju. Stari grad Neum je u gruntovnici još uvijek na porodici Šabanovići, provjeri ako ne znaš.

Guest

Guest Gradjani ne zaboravite sta se gospodinu Fedji Isovicu desilo na granici HR i izivljavanja stoka sa dvije noge sa kravatom. Vuk dlaku mijenja cud nikada.

Gost

Gradžani jedne (najmlađe) nacije umislili da su vlasnici zemlje koju su okupirali njihovi preci. Bosanskohercegovački narod postoji isto koliko je postojao jugoslavenski. To bi bila nad nacija.

Dragi moj komsija

Gradžani jedne (najmlađe) nacije umislili da su vlasnici zemlje koju su okupirali njihovi preci. Bosanskohercegovački narod postoji isto koliko je postojao jugoslavenski. To bi bila nad nacija. ka Gost Katolicanstvo, kao i pravoslavlje, kao i islam, su svi jednom dosli u ovu zemlju. Ni jedna od tih religija nije ponikla ovdje. Razlika je vremenska. Mozda dva, mozda tri a mozda ni jedan cijeli vijek. Bosnjacki preci nisu dosli niti okupirali ovu zemlju. Oni su tu bili i "najcistije" balkansko porijeklo u odnosu na sve kosmije. Znaci, iako je 90% muslimana Balkana unisteno i protjerano, ova saka bosnjaka neda vjere, neda zemlje pa koliko potraje potraje. A budi siguran potrajat ce do finala, aBd. Propustili ste sansu koju je Spanija iskoristila, hvala Onom koji je iznad svega.

Boom

Dragi komšija. Ja dugo nisam gluplji komentar pročito. Po tebi ispade da je Islam prvi došao

Boom

Islam je došao prije 500 godina a Katoličastvo i Pravoslavlje je prije.Znači više vjekova je upitanju bolan bolan

Dragi moj komsija

Glupom pametna stvar zvuci glupo. Ti nista pametnije u zivoru nisi procito. Poenta je da je sve od nekud dislo.

Koel

Ne bi im otisao jos da mi plate smjestaj lijepa turaka ne mozete ni zamisliti koja gotivaaaa vec 5 dana odmaram u hotelu s 5 zvjezdica u hr nemaju uopste kvalitet ovih hotela znaci hr vozdraaaa moze samo biti destinacija na proputovanju nista vise

Boom

Komšija hoćeš reći da nisam upravu.Ako si mislio na moj komentar

nikad vise

u Hrvatsku na godisnji odmor ostavljati moje tesko zaradjene novce ksneofobima, diskriminatorima i promicateljima fasistickih ideja ustastva i nadnacije! Da ne bude da je sve grozno - starim Dalmatincima svaka cast, Dubrovackim gosparima jos i vise, Istrijanima najljepsi pozdrav - ali ja i moja uza i sira porodica i nase pare idemo kod onih koji nas tretiraju sa postovanjem i cijene nas dolazak!

@ Skenderbeg

Skenderbeže, ima li tih Šabanovića još živih? Da kupimo po plac te zemlje koja je u gruntu..

/ Najnovije