Nešić uporedio Bećirovića sa Kalimerom: Srbija radi, a Sarajevo još nije mrdnulo prstom

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iva

SNJAPERISTA SE PRAVI LUD KAO I DODIK. NORMALNI SRBI IMAJU STETU OD VAS A BOSNJACI I HRVATE ZIVE KAO U GETU! NIKOME U BIH NE TREBA AUTO PUT U SRBIJU!

Ivan

Radi radi, i Nešić se uradio samo što ne počne škripati zubima.

Tatar

E moj Nesicu da si pametan koliko nisi pa da se brineš za Bosnu koliko za Srbiju možda bi i bilo nekad nešto od tebe a ovako samo džaba ćeš iskriviti vrat ceznjivo gledajući preko Drine

Ja da sam na tvom mjestu

Još danas bi pokupio prnje i pravac u srbiju. Ovdje je baš grozno

Brukas ...

... se opet, navika...

333

Boze, kakvu smo inverziju drustva dozivjeli. Kako da djeca budu normalna kada svaki dan gledaju nenormalne i nasmrkane kao "profesore", "poslovne ljude", "ministre", "ljekare". Covjek bude mjesec dana raspolozen ako vidi i cuje normalnu i suvislu osobu. Ovo je beskonacni mracni i bolesni dernek koji ce zavrsiti na kraju cikom i zatvorima, a ostaje spaljena kuca.

Dobro pogano pseto

Ako je on Kalimero ti sj onda ono što Kalimero izasere.Mamu ti **** svoju kuju

Bosanac

***

Nema potrebe

Još danas bi pokupio prnje i pravac u srbiju. Ovdje je baš grozno ka Ja da sam na tvom mjestu Nema potrebe srbija ce doci ovdje.

Valter

Ti kretenu jedan nemozes Becirevicu ni cipele ocistit a nesto pricas

/ Najnovije