Nešić se ponovo bruka: Snimio se pored spomenika sa podignuta tri prsta u Dubaiju

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Laxative

Lijepe riječi su ukras!

uiouopio

Lijepe riječi su ukras!

Nije lahko

Biti Srbin. Kad od koncepta izmisljenog prije par vijekova napravis totema koji prozima svaki tren tvog zivota. Ako ima zivota poslije, bit ce jos teze, meshchini.

Komšija

3 prsta su znak raspoznavanja budala od normalnih.

Aha, OK....

Lijepe riječi su ukras!

Nadimak

A nije on kriv sto je ispao doktorima prilikom poroda i sto ga je tata dojio

Daj ...

***

BiH

***

Iva

***** je ***** i u Dubaiju 😂

Jos nije skonto

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Isto

***

Dana

Nama ,pa tako i gospodinu Nešiću tri prsta simboliziraju Sveto Trojstvo:Oca,Sina i Duha Svetoga . Tako da što se nas tiče,šeik nije proslavio tri prsta jer su oni pokazivali mnogo prije njega. A to što se tiče toga šta ste napisali da znače tri prsta je ništa naspram Svetog Trojstva. Pa ,iz svega je lako zaključiti koje pokazao neznanje.

Dana

3 prsta su znak raspoznavanja budala od normalnih. ka Komšija Psihijatar može ocijeniti da li ti spadaš u grupu normalnih,a ne ja. Međutim,da si nekulturan i neobrazovan da se zaključiti iz tvog komentara.

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

***

***

Pa sta

Ako moze seik, moze i nesic

Iva

>>Nama ,pa tako i gospodinu Nešiću tri prsta simboliziraju Sveto Trojstvo:Oca,Sina i Duha Svetoga . Tako da što se nas tiče,šeik nije proslavio tri prsta jer su oni pokazivali mnogo prije njega. A to što se tiče toga šta ste napisali da znače tri prsta je ništa naspram Svetog Trojstva. Pa ,iz svega je lako zaključiti koje pokazao neznanje. ka Dana<< TI SI SRBIN NEPISMENI! SVETO TROJSTVO SU TRI SKLOPLJENA PRSTA I NISU POZDRAV. OVO S.ANJE JE IZMISLIO VUK DRASKOVIC NA DEMONSTRACIJSMA 1991

Dana

>>>>Nama ,pa tako i gospodinu Nešiću tri prsta simboliziraju Sveto Trojstvo:Oca,Sina i Duha Svetoga . Tako da što se nas tiče,šeik nije proslavio tri prsta jer su oni pokazivali mnogo prije njega. A to što se tiče toga šta ste napisali da znače tri prsta je ništa naspram Svetog Trojstva. Pa ,iz svega je lako zaključiti koje pokazao neznanje. ka Dana<< TI SI SRBIN NEPISMENI! SVETO TROJSTVO SU TRI SKLOPLJENA PRSTA I NISU POZDRAV. OVO S.ANJE JE IZMISLIO VUK DRASKOVIC NA DEMONSTRACIJSMA 1991 ka Iva<< Neko poput tebe nije mjerodavan da bilo kome šta kaže. Tvoje obrazovanje,kultura , kredibilitet i čast se može vidjeti iz tvojih ,,čuvenih "komentara koje možemo razvrstati u tri kategorije:1. govor mržnje i širenje vjerske i nacionalne netrpeljivosti 2.nebuloze isfrustrirane individue 3. glupost godine. Što se tiče tri prsta,označava kao što rekoh Sveto Trojstvo. Prilikom pozdrava je ovako kako je gospodin Nešić pokazao,a kad se krstimo ,skupljena su .

***

***

***

***

DUDEK Krivousti Njofra

Prvobitni pozdravi smotre TRUPA vojske nacista

/ Najnovije