Nešić se iznervirao nakon pitanja o studenticama koje su veličale Ratka Mladića pa podigao tri prsta

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

kihot

au malo smo nervozni...ja ministra i govana...valjda čitaš Vaskovićev blog, eno te zove na megdan

***

***

gost

***

Papak

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Katy2410

Pa Nesicu ocito da i one zive u devedesetim.

***

***

Erdo

"Gospodine" ***

***

***

***

***

***

***

NB

Lijepe riječi su ukras!

Ajde Nesicu,

Znas i sam da u ta tri prsta samo po sebi nema nista lose, ali su taj simbol zlouporabile sprske postrojbe u ratu i zato je sada NEPRIMJEREN. Isto kao svastika, neke dvije kukice na Z prekrizile jedna drugu, ma bedasto da ne moze bedastije, ali je zlorabljeno, ozloglaseno i ne treba se isticat. Isto kao ZDS, tri neke bezvezne rijeci, nesto se spremno za taj neki dom, ognjiste, kuciste, nista lose u tome, ali NE VALJA sada to govorit. Ili tekbirat po ulici, itd, itd. Je li to toliko tesko za shvatit? Osim toga te cure nisu samo dizale tri prsta, one su i velicale Mladica, to je jos gore. Shvacas, Nesicu? Sta se pravis budala kad nisi?

Ideš Đurđa

"Laki" je malo nervozan.

I ti...

...ili si glup, ili si samo snsd glup. Do kad ces trpiti komande koje ti ime kaljaju?

Makelele

Šta kaže gavrilo za prijatelja mu nešića

Laxative

Šta kaže gavrilo za prijatelja mu nešića ka Makelele Ma to su ista ovna ali samo neka uzrokuju belaj ovom narodu pa će vidjet šta će ih snaći.

Tuner

Lijepe riječi su ukras!

Ne pijem dok Paja vozi

***

/ Najnovije